JIM1006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Καλησπερα σε ολους Δεν θελω να γινω κουραστικος απλα θα ηθελα να ενημερωθω για ενα πολυ σημαντικο - για μενα - θεμα. Λοιπον, ανακαινιζω το σπιτι μου το οποιο ειναι κατασκευη του 1984 και σκεφτομαι να το ενωσω εσωτερικα με ενα δωματιο το οποιο βρισκεται ακριβως απο επανω στον χωρο της ταρατσας, με εσωτερικη σκαλα. Η ερωτηση μου ειναι αν αυτο που σκεφτομαι ,δηλ να ανοιοξω μια τρυπα στην πλακα για να δημιουργησω την εσωτερικη σκαλα, θα εχει προβλημα το κτηριο? Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην σας κουρασα Ευχαριστω εκ των προτερων Δημητρης Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημήτρη Διάβασε τους κανόνες (όχι κεφαλαία) και πήγαινε σε έναν μηχανικό. Αυτό που ρωτάς είναι πέρα για πέρα γενικό
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Αυτό που ρωτάς είναι πέρα για πέρα γενικό και επικίνδυνο
acnt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Συμφωνώ με τον Τετραγωνική Ρίζα GR...
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 (μάλλον και εγώ τα ίδια θα πώ) Μπορεί να είναι εφικτό , μπορεί και όχι Πρέπει ένας δομοστατικός να δεί το σύστημα, σε σχέση με την τρύπα και να αποφανθεί Αν γίνει αυθαίρετα μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο
iovo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Συμφωνώ με όλους κι εγώ ...πήγαινε σε κάποιον (μηχανικό) που θα δεί πρώτα το σπίτι σου και τα σχέδια κατασκευής του.
nik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Η αδιατάτακτη κοπή που βλέπουμε να διαφημίζουνε πόσο κοστίζει?
kostassid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Η αδιαταρακτη παει με το εκατοστο!!! μαλιστα αν ζητηθει απο ιδιωτη και οχι απο μηχανικο τοτε η τιμη που θα ζητησει για την αδιαταρακτη θα "δαγκωσει" πολυ
takis1980 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2022 Καλησπερα συναδελφοι θα ήθελα την άποψη σας εάν μπορώ να ανοίξω οπή φ25 σε υφιστάμενη πλάκα για να περάσει καμινάδα για ενεργειακό τζάκι. Θα τρυπήσει τη πλάκα οροφησ Ισογείου και πλάκα οροφής α ορόφου. Συνημμένα έχω το ξυλοτυπο κ τη κάτοψη άδειας. Στο σημείο εκείνο έχει κλεισει ο ΗΧ και έχει γίνει τμήμα της κατοικίας.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2022 Πέραν του στατικού θέματος (το οποίο δεν πιστεύω ότι υπάρχει με τρύπα διαμέτρου 25 εκατοστών) σημαντικό είναι το θέμα συναινέσεων, εφόσον στο ακίνητο έχει συσταθεί πράξη σύστασης οριζόντιων ιδιοκτησιών.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα