GeorgeDel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Καλησπέρα σας, δεν ξέρω εαν έβαλα σωστά το τόπικ. Θα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα ακίνητο το οποίο είναι προ 50 και στο οποίο μετα τον σεισμό κρίθηκε (κόκκινο), οι ιδιοκτήτες χωρίς άδεια έκαναν επισκευές στο κτήριο και εκτός αυτού κάνανε και δύο δωμάτια αυθαίρετα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. και ζητώ συγνώμη εαν δεν εισαι σωστά εδω το τοπικ
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Τι θες να κάνεις; Μεταβιβαση; Ρύθμιση; Υπάρχει οικοδομική άδεια;
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 ... ..Υπάρχει οικοδομική άδεια; Οι πιθανότητες να έχει άδεια «αυτό» είναι ίδιες με τις πιθανότητες η Ελλάδα να μη έχει χρέος. Επ ευκαιρία όμως κι αφού ο συνάδελφος λέει ότι είχε χαρακτηρισμό κόκκινο από σεισμό, η διαδικασία αποχαρακτηρισμού μετά τις επισκευές – "ενισχύσεις" έγινε ποτέ? Ή ακόμα είναι κόκκινο και στα χαρτιά?
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 (edited) μη το λες, μπορεί να υπάρχει άδεια έχω βρει άδεια του 1947 σε κτίριο που θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως δύσκολα αποδεικνύεται πως είναι προ του 55 πρώτα από αυτό θα ξεκινήσει Edited Ιανουάριος 3 , 2012 by myri
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα