Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Τα σχέδια για τα στατικά τα θέλουν εις διπλούν, το ίδιο υποθέτω ότι θα ισχύει και για το τεύχος υπολογισμού. Είχε ειπωθεί ότι τα πάντα τα υποβάλλουμε εις διπλούν (τουλάχιστον). Αυτό ισχύει και για τα φορολογικά; Σημείωμα κατάθεσης εισφορών και φωτοτυπίες για ότι πληρώνουμε;
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 όχι 1 φορά μονο δεν παίρνεις τίποτα στο 'σπίτι'
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 1 φορά τα φορολογικά; Το τεύχος υπολογισμού στατικών και το τεύχος υπολογισμού θερμομονωτικής επάρκειας, από 2 φορές;
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 όλες τις μελέτες εις διπλούν, την μια σειρά την αφήνεις στην πολεοδμία την άλλη τη παραδίδεις στον ιδιοκτήτη (για το σπίτι ) τα φορολογικά δεν είναι μελέτη, αν θες στο τέλος κράτα μια φωτοτυπία για το αρχείο σου
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 (edited) το ΣΑΥ-ΦΑΥ, ο χρονικός προγραμματισμός, το ΕΚΚΟ και τις κρατήσεις εισφορές θα τις υποβάλλω μαζί "πακετάκι" στο τέλος; Εχω υποβάλλει όλες τις μελέτες και μου εχουν απομείνει τα παραπάνω. Θα τα υποβάλλω όλα μαζί; Τα υποβάλλω με αίτηση. Τι θα γράψω στην αίτηση για την υποβολή των φορολογικών; υποβάλλω "τις κρατήσεις" / "τα φορολογικά" / "τα παράβολα" ? Επίσης πρέπει να αναφέρω στην αίτηση ότι υποβάλλω και το "αδειόχαρτο"; ή αυτό το υποβάλλω χωρίς αίτηση, ανεπίσημα; Το αδειόχαρτο να το υποβάλλω μαζί με όλα τα παραπάνω ή να το αφήσω για το τέλος; Ρωτάω, γιατί η πολεοδομία είναι σε άλλη πόλη και να αποφύγω εαν μπορώ, άσκοπες μετακινήσεις Edited Φεβρουάριος 16 , 2012 by Paul_Mix
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 εγώ θα τα έκανα όλα μαζί νμίζω πως δεν χρειάζεται αιτηση, αν θες κάνε μια και την παραδίδεις εφόσον στο ζητήσουν
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Για την προστασία μας και μόνο καλό είναι να κάνουμε πάντα αίτηση.
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Στον χρονικό προγραμματισμό, ζητείται και αναλυτική περιγραφή των εργασιών σε στάδια ή αρκει μόνο το διάγραμμα Gantt; έχω αντίγραφα από τον χρονικο προγραμματισμό δυο Ο.Α., στη μια περίπτωση μαζί με το διάγραμμα Gantt υπάρχει και αναλυτική περιγραφή των εργασιών σε στάδια, ενώ στην άλλη περίπτωση υπάρχει μόνο το διάγραμμα Gantt χωρίς περιγράφη των εργασιών.
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Πώς εισάγετε το τοπογραφικό σκαρίφημα στην Άδεια; Με copy paste από το autocad στο word, δεν φαίνεται καλά
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα