Pini_Ormila Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (edited) Δοκίμασα να εισάγω κάποια παλαιά παραστατικά πληρωμών προστίμων και το σύστημα κόλλησε!!! Αποτέλεσμα: Έγινε λάθος με την εισαγωγή τους και πρέπει να διορθωθεί... Τι μπορώ να κάνω τώρα; Έχετε καμιά ιδέα; Το σύστημα δεν με αφήνει να αλλάξω τίποτα!!! Edited Δεκέμβριος 15 , 2011 by Pini_Ormila Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Είναι σαφές ότι σε αφήνει μόνο μία φορά. Τηλέφωνο στο ΤΕΕ να σου το ξεκλειδώσουν αυτοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Παραλίγο να την πατήσω και εγώ... Μόλις πήγα να περάσω. έκανα refresh και κόλλησε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pini_Ormila Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Το τηλ μηπως είναι 2103291200; Και ΦΑΞ 2103221772; Απ' ότι βρήκα στο internet, αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitsis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 (edited) Παιδιά στείλτε φαξ στο 210 3291623 και μέιλ στο [email protected] ακολουθώντας το υποδειγμα υποβολης: http://portal.tee.gr...EE/ayth/support και πείτε το πρόβλημα. Είχα κι εγώ λάθος επιλογή των δόσεων μου και μετά από τρελή αναμονή στην εξυπηρέτηση, μου είπαν ότι παραλαμβάνουν τα φαξ μαζικά και τα διορθώνουν - υπάρχει μεγάλη ζήτηση λένε.... το τηλ εξυπηρέτησης ειναι 2103291206 το υπόδειγμα http://portal.tee.gr...DC%F4%F9%ED.doc εννοούσα Edited Δεκέμβριος 17 , 2011 by Manolis gon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosnt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 γεια χαρα, εχει τυχει σε καποιον, να περασει λαθος δεδομενα, και μετα να στειλει στο τεε αιτημα να του γυρισει σε προσωρινη υπαγωγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Πολλές φορές.Είναι απλή διαδικασία και την κανουν την ίδια μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sof2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Προσπαθω να εισάγω παλιά πρόστιμα σε μία δήλωση που οι πληρωμές των δόσεων βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά μου βγάζει σφάλμα για τις τελείες και το κόμμα. Το ποσό είναι 1.359.375 δραχμές και πληκτρολογώ 3.989,36 ευρώ που είναι το λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Μη βάλεις τελεία στις χιλιάδες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Σωστός!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα