mmmRmm Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 07:38 πμ Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 07:38 πμ Θέλω να ακυρώσω μια βεβαίωση αδόμητου και δεν γνωρίζω τι βάζουμε ως Α/Α της βεβαίωσης... τον Α/Α δήλωσης? τον Α/Α πρωτοκόλλου? ή τον ηλεκτρονικό αριθμό?
dora22 Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 08:03 πμ Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 08:03 πμ τον α/α δηλωσης
mmmRmm Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 08:04 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 08:04 πμ ευχαριστω πολυ!γιατι με τοσα νουμερα εχω μπερδευτει εδω περα!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε December 17, 2011 at 12:17 πμ Δημοσιεύτηκε December 17, 2011 at 12:17 πμ Γραψε σε παρακαλώ τη διαδικασία ακύρωσης μόλις την τελειώσεις για να την γνωρίσουν και τα υπόλοιπα μέλη.Ευχαριστώ 1
slygnos Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 08:47 πμ Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 08:47 πμ Γραψε σε παρακαλώ τη διαδικασία ακύρωσης μόλις την τελειώσεις για να την γνωρίσουν και τα υπόλοιπα μέλη.Ευχαριστώ 1. Με ποιό τρόπο διαγράφω/ακυρώνω μια Βεβαίωση που έχει υποβληθεί οριστικά; Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής εσφαλμένης Βεβαίωσης. Σε περίπτωση εσφαλμένης Βεβαίωσης που έχει υποβληθεί οριστικά, ο μηχανικός πρέπει να αποστείλει στο κεντρικό πρωτόκολλο του ΤΕΕ (fax: 210 3221772) Υ.Δ. του ν. 1599/86 υπογεγραμμένη και σφραγισμένη, που θα περιέχει τον Α/Α της εσφαλμένης βεβαίωσης, τους λόγους που ζητά την ακύρωσή της καθώς και δήλωση ότι η συγκεκριμένη βεβαίωση δεν χρησιμοποιήθηκε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά τη διαδικασία υποβολής «Δήλωσης Αυθαιρέτου» ή «Βεβαίωσης», ο μηχανικός πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το παρακάτω σημείο: Πεδίο «Περιγραφή»: Αναγράφονται τα ειδικότερα στοιχεία της συγκεκριμένης ιδιοκτησίας, π.χ.: «Οριζόντια Ιδιοκτησία (διαμέρισμα) Α3 Α’ ορόφου πολυκατοικίας, ....» Επισημαίνεται στους μηχανικούς ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην καταχώρηση των δεδομένων αλλά και σε όλα τα στάδια προώθησης των δηλώσεων και βεβαιώσεων του Ν. 4014/2011.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 12:53 μμ Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 12:53 μμ Απλη, οποτε, η διαδικασια... Το θεμα ειναι αν ποτε αφαιρεθει απο τις καταχωρησεις του συστηματος η οχι....
panos Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 02:37 μμ Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 02:37 μμ α δεν ήξερα οτι έπρεπε να σβήνουμε και τις βεβαιώσεις. ¨Εχω κάνει ένα σωρό δοκιμαστικές καλά που το αναφέρατε να στείλω κανά φαξάκι απο του χρόνου.
ilias Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 08:40 μμ Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 08:40 μμ Σε αντίστοιχη περίπτωση που απλά είχα κάνει λάθος περιγραφή σε ένα αγροτεμάχιο, έγραψα στα σχόλια ότι η νέα εκδίδεται ως αντικατάσταση της Α/Α Δήλωσης............ταδε.................... και της Βεβαίωσης με Μοναδικό αριθμό.............ταδε...............οι οποίες και θεωρούνται άκυρες. Φυσικά δεν είχα περάσει πρώτα από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ και είχα γράψει μόνο την αμοιβή που συμφώνησα με τον πελάτη.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 10:07 μμ Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 at 10:07 μμ Κι αυτο θα μπορουσε να γινει, Ηλια, ομως δεν ξερω σε τι αποσκοπει η αναφορα των στοιχειων μιας ακυρης βεβαιωσης σε μια αλλη, οταν μαλιστα η ακυρωθεισα δεν προκειται να χρησιμοποιηθει και πουθενα... Βασικα πιστευω οτι μετα την παροδο του 2μηνου, ειτε την ακυρωσεις ειτε οχι, δε νομιζω πως θα παιξει ιδιαιτερο ρολο απο τη στιγμη που αυτη δε χρησιμοποιηθηκε πουθενα (δεν την εδωσες πουθενα και δεν πληρωθηκες για αυτην...) Τοσες και τοσες λανθασμενες εντολες πληρωμης εχουνε βγει στο παρελθον, σημαινει ντε και καλα πως αυτες χρησιμοποιηθησαν για αντιστοιχου ποσου καταθεση?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε December 28, 2011 at 12:31 πμ Δημοσιεύτηκε December 28, 2011 at 12:31 πμ Απο επαφή με το ΤΕΕ για τι να κάνουμε σε περίπτωση αλλαγής σε μια βεβαίωση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά, η προφορική προτροπή ήτανε να κάνουμε μια καινούρια και να τη χ@#$με την παλιά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα