akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 τεντ ευχαριστώ και εγώ το έψαχνα για μια αμοιβη και δεν τοχα
deskar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Με κανένα τρόπο δε μπαίνω στη σελίδα αυθαιρέτων του ΤΕΕ σήμερα!!!
gamvro Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Με κανένα τρόπο δε μπαίνω στη σελίδα αυθαιρέτων του ΤΕΕ σήμερα!!! Όπως γράψανε παραπάνω, βάλε την διεύθυνση: https://portal.tee.gr/ypeka/auth/pages/
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Αν δεν μπορείς να μπεις ούτε με το παραπάνω δοκίμασε κι αυτό.
eleni_civil Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Καλησπέρα.. Έχω το εξής πρόβλημα με το σύστημα του ΤΕΕ για τα αυθαίρετα του Ν.4178: Όταν επεξεργάζομαι τις δηλώσεις στο σύστημα, μεταφέρονται τα στοιχεία άλλης δήλωσης σε άλλη, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας χαμός σε κάποιες δηλώσεις.. Λάθος τ.μ., λάθος φύλλα καταγραφής, λάθος εντοπισμοι..Το είχα εντοπίσει και πιο παλιά αλλά ήταν ασήμαντο. Τώρα όμως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.. Έχω απογοητευτεί.. Έχετε καμιά ιδέα;
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 για βγες λιγο και ξαναμπες.δοκιμασε το
eleni_civil Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Και σήμερα πάλι τα ίδια... Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το ΤΕΕ αλλά μάταια..
eleni_civil Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Μίλησα με το ΤΕΕ. Μου είπαν ότι πρέπει να το διορθώσω μόνη μου. Γενικά αν κάνω κάποιο διάλειμμα όταν δουλεύω, με πάει αυτόματα στην πρώτη δήλωση χωρίς να το αντιληφθώ με αποτέλεσμα να γίνεται το μπέρδεμα.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 (edited) ένα παρόμοιο φαινόμενο έχω διαπιστώσει και εγώ στο σύστημα και από τότε έχω το νου μου Δηλαδή αν μείνεις για λίγο χωρίς να δώσεις στοιχεία ή να κάνεις κάποια ενέργεια πχ αποθήκευση (δεν έχω μετρήσει χρονικά το διάστημα αλλά πρέπει να είναι κάπου 5 λεπτά ) σε πετάει έξω και σε πάει στην αρχική σελίδα όταν εισέρχεσαι στο σύστημα και ότι έχεις γράψει χωρίς αποθήκευση αν θυμάμαι καλά χάνονται Μάλλον για το ίδιο φαινόμενο αναφέρεται η συνάδελφος Edited Απρίλιος 14 , 2016 by GEORGE MICHEAL
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα