GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 για να μπορέσεις να τις βρεις κάνε τα βήματα 1 επέλεξε " δηλώσεις σε υπαγωγή" (πινακάκι πάνω πάνω) 2 επέλεξε "σε υπαγωγή όλες" (μεσαίο πινακάκι) 3. επέλεξε ξανά το βήμα 1 "εμφάνιση όλων" πάτα alt+F (εύρεση) και στο πλαίσιο βάλε ή όνομα ή αριθμό δήλωσης και στο βρίσκει αλλά το κακό είναι ότι αν καθυστερήσεις λίγο στη δήλωση που βρήκες με το όνομα ή με τον αριθμό ξανακάνεις ΟΛΑ τα παραπάνω και γίνεται ..σπαστικό Ενδιαφέρον ..., ευχαριστώ θα το εφαρμόσω
desptsouk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Καλημέρα προσπαθώ να υποβάλλω μια δήλωση κι έχω καταταλαιπωρηθεί γιατί δε μου σώζει τις αλλαγές... Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Έχω δοκιμάσει όλους τους φυλλομετρητές και άκρη δεν έχω βγάλει.
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2016 (edited) εν τω μεταξύ το site του ΤΕΕ μεταφέρθηκε με επιτυχία (όπως λένε οι ίδιοι) αλλά το μητρώο μελών http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/TEE_MEMBERS και απο εκεί "αναζήτηση στα μητρώα μελών" http://teeserver.tee.gr/regdds δεν λειτουργεί ακόμα Edited Δεκέμβριος 21 , 2016 by imhotep
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Ε, σε τρία τέρμινα από τώρα, θα δουλεύει. Για την ώρα "Υπό Κατασκευή" με μικρά γράμματα. Ούτε καν τα συνήθη, "under construction", κορίνες, αμμοχάλικα και τα σχετικά δεν βγάζει.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 (edited) Μετά την μεταφορά του συστήματος , είδα σήμερα με χαρά να επανέρχεται και στον υπολογιστή που είχα μόνο εκεί πρόβλημα με chrome (στους άλλους δούλευε καλά ) , ο γεωγραφικός εντοπισμός και να εμφανίζεται πλέον ο ορθοφωτοχάρτης και η δήλωση του ακινήτου . Edited Ιανουάριος 18 , 2017 by GEORGE MICHEAL
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Καλημέρα Σε εντοπισμό γεωτεμαχίου με πολλές κορυφές δεν το καταχωρίζει και βγάζει το μήνυμα : Συντεταγμένες γεωτεμαχίου - Ο ορισμός παραμέτρων με τιμή (όλα τα σημεία) για το GisLocation στο AuthAppModule.Dilosi2 έχει μη αποδεκτή ακρίβεια/κλίμακα Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Και σε εμένα το βγάζει και θεωρώ ότι πολύ απλά δεν δέχεται πολλές κορυφές , αφού πρόκειται για προσεγγιστικό εντοπισμό
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 ισχύει αυτό που λέει ο Τζορτζ, αν μειώσεις τις κορυφές (προσεγγιστικά) θα το πάρει μηνγουάιλ ο γεωγραφικός εντοπισμός τα έχει παίξει από χθες το βράδυ καθως ως συνδεμένος με το http://gis.ktimanet.gr/wms/ktbasemap/default.aspx που είναι about blank τα τίναξε τα πέταλα
antika Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Και σε μένα δεν δουλεύει σήμερα ο γεωγραφικός εντοπισμός.
venezia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το πρόβλημα που εμφανίζεται στο "Γεωγραφικό Εντοπισμό" οφείλεται σε δίκτυα παρόχων υπερκείμενα του ΤΕΕ. Το Προσωπικό του ΤΕΕ έχει επικοινωvήσει και προσπαθεί να επιλυθεί το πρόβλημα .......... !!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα