ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2017 (edited) Η γνώμη μου πάντως είναι ότι, αυτές τις μέρες που έχει τέτοιες δυσκολίες το σύστημα, καλό είναι ν' αποφεύγουμε να δουλεύουμε σε αυτό, διότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τα προβλήματα που μας δημιουργεί στα ...."αποθηκευμένα" μας. Η εμπειρία έχει δείξει ότι, ...αλλοιώνονται αποθηκευμένες δηλώσεις, αμοιβές κ.λπ. Edited Μάρτιος 30 , 2017 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2017 .... καλό είναι ν' αποφεύγουμε να δουλεύουμε σε αυτό, ... Πριν λίγο είδα ότι δεν σε αφήνει να μπεις στο σύστημα 4178… οπότε πάλι καλά που από την αρχή ξέρεις ότι κάτι κάνουν. (τεσπα μη λέμε και μεγάλες κουβέντες όχι τίποτα άλλο αλλα μας βλέπω κι κατά δω να τρέχουμε οσονούπω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2017 δεν βλέπω να κάνουν τίποτα τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου με τον ήλιο τα μπάζω με το ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε και άλλες παροιμίες και πάνε σχεδόν 2 βδομάδες από τότε που πρωτοεντοπίστηκε το πρόβλημα http://www.michanikos.gr/topic/25735-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%95%CE%95/page-34?do=findComment&comment=906709 κατά τα λοιπά βεβαιώσεις επιμελητηριακής ενημερότητας απαιτούνται.. δεν είμαστε πια στη λίθινη, είμαστε στην ηλίθινη εποχή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 (edited) εχει προβλημα,μια μπαινει μια θελει refresh . . . Edited Απρίλιος 2 , 2017 by pantsel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2017 πωπω ένα χάλι και μισό η σελίδα. Μπήκα σήμερα, να δω ημ/νιες απ'τις βεβαιώσεις για να κόψω τις ΑΠΥ και μου βγαλε τη ψυχή, μπες-βγές-ριφρές και πάει λέγοντας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 (edited) Είναι 3.12 μμ και το σύστημα εργάζεται άψογα Έβγαλα μια βεβαίωση του Ν 4178 στα γρήγορα , χωρίς να κάνει κανένα από τα πρωινά προβλήματα. Επομένως το σύστημα θέλει μηχανικούς σαν και μένα βρικόλακες .... Edited Απρίλιος 4 , 2017 by GEORGE MICHEAL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Δε πιστεύω συνάδελφε να έκανες αυτοψια νυχτιάτικά;;; χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Εμ τι, έτσι χωρίς αυτοψία έδωσε βεβαίωση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 (edited) Τι αυτοψία να κάνω ρε παιδιά Εδώ από όλα αυτά τα μέρη που μου ζητούν το 90 % των αδόμητων περνώ καθημερινά Αλλά ήταν με πρόσφατο τοπογραφικό επομένως αν γινόταν κάτι σε διάστημα 1 εβδομάδας θα το είχα μάθει πριν γίνει Κάρυστος είμαστε όχι Αθήνα χα χα Υσ Πάντως έχω πάει και βράδυ για αυτοψία γιατί σε ένα είχαν μέσα ένα γουρουνο κάλυβο και τους είπα να το γκρεμίσουν , αφού δεν το χρησιμοποιούν και δεν άξιζε για Ν 4178 και επειδή είχα ξεχάσει να πάω να το δω αν το έριξαν πήγα στις 2 το βράδυ γιατί το πρωί έπρεπε να κάνω άλλα και δεν θα είχα χρόνο Πήρα και την γυναίκα και κάναμε και μια ρομαντική βόλτα καθώς ήταν κοντά σε παραλία Edited Απρίλιος 4 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Πάλι καλά που δε σε πέρασαν για ζωοκλέφτη, τέτοιες ώρες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα