kan62 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Εγώ γιατί νομίζω ότι το έχουν κατεβάσει μόνοι τους για reset ... μήπως ανεβάζουν το νέο σύστημα αδειών για να κατεβάσουν μετά λογαριασμό για πληρωμή πριν τις εκλογές ; Οι πληρωμές δεν είναι με τμηματική παράδοση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Πας στο τοπικό σου υποκατάστημα...Τους πας παράλληλα και απόσπασμα των μηνυμάτων εδώ, μπας και ξεστραβωθούν και κάνουν τίποτα γιατί κοιμούνται όρθιοι... Δεν πληρώνεις άμα δεν πάρεις απάντηση... H απάντηση ήταν : 'Με ένα παλιό ειδοποιητήριο πηγαίνεις στη τράπεζα και πληρώνεις'! Προχωράμε μπροστά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Και σήμερα δεν μπορώ να μπω με firefox 35, opera 12, opera 26 και avast απενεργοποιημένο. Θα δοκιμάσω πάλι μετά τις εκλογές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 πάλι δεν λειτουργεί το σύστημα , τα ίδια και χθες το μεσημέρι..να υποθέσω flood αφου μπαίνουν όλοι οι μηχανικοί γιατί οι ιδιοκτήτες ξεπουλάνε όσο όσο πριν το τέλος του κόσμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 εγω με mozila δουλευει κανονικα παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Και εγώ κανονικά με mozilla σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Είπα και παραπάνω ότι κάποιος παίζει στην πλατφόρμα ... http://www.michanikos.gr/topic/41576-ηλεκτρονικη-εκδοση-οικοδομικων-αδειων/?p=758078 Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Εγώ στο ίδιο πισί και χωρίς να έχω κάνει αλλαγές ή προσθαφαιρέσεις προγραμμάτων από χθες δεν μπορώ να μπω στο σύστημα αν δεν απενεργοποιήσω το avast antivirus. Το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε και από τον panos-vicious πριν 2-3 σελίδες. Τόσο καιρό μια χαρά έμπαινα με avast κανονικότατα και χθες γιοκ. Με opera νο πρόμπλεμ άρα δεν είναι αποκλειστικά το avast το πρόβλημα. Ίσως συνδυασμός avast και firefox αλλά δεν μπορεί, πρέπει να έχει βάλει και το ΤΕΕ το χεράκι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lym Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Παίδες τεδώ και δύο εβδομάδες έχω αλλάξει υπολογιστεί και δεν μπορώ να κάνω Login από κανέναν φυλλομετρητη. Συγκεκριμένα μου εμαφνίζει αυτό το μύνημα.Έχετεκαμιά ιδέα. Ευχαριστώ HTTP/1.1 200 OK Date: Wed, 21 Jan 2015 11:27:09 GMT Server: Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Connection: close Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 25a OKThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Server at portal.tee.gr Port 800 HTTP/1.1 200 OK Date: Wed, 21 Jan 2015 11:22:29 GMT Server: Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Connection: close Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 OKThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Server at portal.tee.gr Port 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Προσπαθείς να συνδεθείς με λάθος διεύθυνση (http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/auth4178). Προφανώς κάποιο παληό bookmark που δεν ισχύει. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει το link ΕΙΣΟΔΟΣ (https://portal.tee.gr/ypeka/auth/pages/app/Welcome.jspx) Δοκίμασε από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα