tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Από χθες απόγευμα δεν μπορω να εκδόσω εντολή πληρωμής σε ένα έργο. (λίγο πριν από αυτό είχα εκδόσει σε ανάλογο έργο, μία χαρά) Σήμερα το πέρασα ξανά από την αρχή, αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να έχουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή εγώ έχω 'τεχνικό πρόβλημα΄; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Για να σου "ξεκλειδώσει" το σύστημα το κουμπί "Δημιουργείστε/ενημερώστε εντολή πληρωμής" πρέπει πρώτα να έχεις δημιουργήσει την αναφορά του έργου στην αντίστοιχη καρτέλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (edited) Για να σου "ξεκλειδώσει" το σύστημα το κουμπί "Δημιουργείστε/ενημερώστε εντολή πληρωμής" πρέπει πρώτα να έχεις δημιουργήσει την αναφορά του έργου στην αντίστοιχη καρτέλα. Έχεις απόλυτο δίκιο gousgou, respect! Απορώ πώς στο προηγούμενο έργο λίγο πριν, είχε δημιουργηθεί εντολή χωρίς να έχω δημιουργήσει αναφορά πρώτα. Βέβαια από ότι είδα τώρα, υπήρχε εκεί στο σύστημα, έτοιμη για download. Edited Σεπτέμβριος 29 , 2012 by tasxan206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (edited) Συνάδελφοι σε εσας λειτουργεί η ιστοσελίδα του ΤΕ? Γιατί εγώ δεν μπορώ να την ανοίξω σήμερα! Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis Edited Οκτώβριος 4 , 2012 by Gousgounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Όχι, έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 εφτιαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Έφτιαξε αλλά είσοδο στο σύστημα αυθαιρέτων εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (edited) ΟΚ ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Απλά έλεγα μήπως ξεκίνησε καμια διαμαρτυρία του ΤΕΕ και δεν την είχα πάρει χαμπάρι! Οι διαχειριστές αν θέλουν ας το διαγράψουν κιολας το τοπικ αφου ηταν "false alarm". Συγγνώμη που το συνεχίζω αλλά ίσως τελικά να μην ήταν false alarm αλλά ΠΡΟΒΑ! Στο Δελτίο του ΤΕΕ που διαβάζω αναφέρει οτι ο πρόεδρος θα προτείνει την αναστολή όλων των λειτουργιών του ΤΕΕ - και των ηλεκτρωνικών - απο Δευτέρα! Edited Οκτώβριος 4 , 2012 by christos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Με το που είδαν ότι αναρτήσαμε νήμα σοβαρεύτηκαν.. δύναμη ο μηχανικός. (tzeno προχτές ήμουν προς Βουρλιώτες, Πνακα. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Από εχθές το βράδυ που δοκίμαζα, είχε πρόβλημα. Το ίδιο συνεχίζεται εώς και τώρα (μιλάω για πρόσβαση στις αμοιβές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα