giannisp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 και εγω δεν μπορω να μπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (edited) Θα είμαστε χωρίς σύστημα (αμοιβές, βεβαιώσεις, αυθαίρετα, υπηρεσίες μελών) για δέκα ημέρες. "Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ αποφάσισε την αναστολή όλων των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του ΤΕΕ και των υπηρεσιών της Τράπεζας Πληροφοριών ΤΕΕ από τις 8-10-2012 έως και τις 18-10-2012" Edited Οκτώβριος 8 , 2012 by Gousgounis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedizo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Συνάδελφοι, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του ΤΕΕ; Εδώ και ώρα μου βγάζει το μήνυμα No Response from Application Web Server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Ναι, φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Η σελίδα αμοιβών του ΤΕΕ έχει πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Η σελίδα αμοιβών του ΤΕΕ έχει πρόβλημα; Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 (edited) Έχω και εγώ πρόβλημα με την σελίδα του ΤΕΕ, με το PC μου, αλλά στου αδερφού μου μπήκα κανονικά και σε ένα άλλο. Η μόνη αλλαγή στα συστήματα είναι το λειτουργικό, windows 8.1 enterprise (δεν μπαίνει), windows 8 pro, windows 7 ultimate (μπαίνει). Τα άλλα είναι τα ίδια. Firefox, chrome, java, flash player fully updated.Άμα βρω κάτι άλλο θα το ποστάρω. Γενικά είχα προβλήματα ασυμβατότητας με το site του ΤΕΕ και άλλες φορές και δεν μου κάνει εντύπωση... ομοίως με site όπως το taxis κλπ. edit τελικά στην δική μου περίπτωση έφταιγε το λειτουργικό. Υποθέτω κάτι τρέχει με τα enterprize και το ΤΕΕ. Edited Νοέμβριος 1 , 2014 by Ιοάννης Γκούμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
verda Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) σύμφωνα με το δημοσίευμα του ελεύθερου τύπου που αναδημοσιεύει σήμερα ο "ενικός" αναρτώνται οι πολυαναμενώμενες αεροφωτογραφίες... http://www.enikos.gr/society/277474,Taktopoihsh_ay8airetwn_me_aerofwtografie.html Edited Νοέμβριος 14 , 2014 by terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Θα γελασουμε πολυ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2014 (edited) Μόνο αν βρήκαν το "χρήμα" και το ακούμπησαν (π.χ. google...) είναι κάτι τέτοιο εφικτό κατά ένα μέρος....... Πάντως 100% να καλύπτεται ολόκληρη η ελληνική επικράτεια με αεροφωτογραφίες του Ιουλίου 2011 είναι ανέφικτο!!!! Προβλέπω κι εγώ ότι, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Edited Νοέμβριος 14 , 2014 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα