imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 ο γεωγραφικός εντοπισμός λειτουργεί πουθενά? έχω δοκιμάσει όλα τα browser σήμερα και τίποτα πάλι σ.κατά τα κάνανε??
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2018 (edited) γιαπ! όντως λειτουργεί από το πρωί όπως υπολειτουργούσε δηλαδή με τα 403 error τα page not found κλπ. Edited Ιούνιος 13 , 2018 by imhotep
mikegad Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2018 σε μένα πάλι έκτος ο γεωγραφικός εντοπισμός.... τραγελαφική κατάσταση
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Καλησπέρα προσπαθώ εδώ και μέρες να επεξεργαστώ μια δήλωση του 4495 στο σύστημα του ΤΕΕ, αλλά δεν δουλεύει... Δε μου σώζει τις αλλαγές, αν μου τις σώσει δεν με αφήνει να κάνω υπολογισμό προστίμου, σε άλλη δήλωση δε με αφήνει να ανεβάσω αρχεία... Γενικώς μου έχει βγάλει την ψυχή. Αρνείται να συνεργαστεί και με το chrome και με το edge. Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 Firefox όλα τ' αντιμετωπίζει...... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα