ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Είχε πρόβλημα αυτές τις μέρες λόγο τεχνικού προβλήματος σε κάποια sections.....σήμερα αποτελείωσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 (edited) και πας για μπανακια και συ; να παρει η ευχη και θελω εναν αριθμο εργου για πεα Edited Σεπτέμβριος 19 , 2012 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Αστα να πάει....και εγώ για ΠΕΑ περιμένω....Αν δεν το φτιάξουν αύριο πρωί την έκατσα την βάρκα, άντε να λες στον άλλο ότι δεν μπορώ να πάρω Α/Α για να το καταχωρήσω στο buildingcert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 oh tempora,oh mores!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Τι ώρα ξεκινάει η βάρδια στο ΤΕΕ, γιατί απόψε...το φάγαμε... Από 8:00 θα είμαι stand-by click by click...Ρε που φτάσαμε!! Τα ΠΕΑ μου μέσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ok ωρα 9.20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Καλησπέρα Έχει πέσει / γίνεται αναβάθμιση στην σελίδα του ΤΕΕ για την πλατφόρμα των αυθαιρέτων; Δοκίμασα να μπω με firefox και epic browser.... δεν έχω δοκιμάσει άλλους περιηγητές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 εδω και μία και ώρα δεν παίζει το μαγαζί εκεί.... 90% πολλές συνδέσεις και δεν αντέχει αν κάνουν ΄τωρα εργασίες αναβάθμισης (τελευταίες ημέρες αρχικής έκπτωσης του 20% είναι τρελοί .... ή ξέρουν ότι θα πάρει παράταση και μας το λένε σεμνά σεμνά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 (edited) Λειτουργεί από τώρα.... Edited Οκτώβριος 3 , 2018 by venezia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Ο ταχυδρομικός φάκελος με την υπενθύμιση για την εξόφληση της συνδρομής πάντως, δεν καθυστερεί ούτε ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα