erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Σε εμένα γιατί κάνοντας κλικ μου δείχνει κάτι πίνακες με συντελεστές μετατροπής μονάδων?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Αρχική σελίδα ---> New ---> Νέες αντικειμενικές αξίες (Δυστυχώς όμως είναι του έτους 2006) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Thanks Δημήτρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Καλημέρα, ερώτηση: για υπολογισμό της εισφοράς του πελάτη για αλλαγή χρήσης από βοηθητικούς χώρους σε κύριας χρήσης κατάστημα καφέ (τακτοποίηση) μου είπαν: τμ.x TZ x 10.5 που ισούται στην περίπτωση μου με 19,2x1200x 10.5% =2419.20euro. Σωστά θεωρώ το 10,5 ποσοστό τις εκατό; Εννοώντας ότι είναι τόσο υψηλό επειδή είναι κατάστημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 http://www.gsis.gr/ANTIKEIMENIKES_AXIES_2007/PERIFEREIES.html Εδω υπαρχουν τιμες ζωνης για ολη την Ελλαδα.... Ξερετε αν υπαρχει και καποιος χαρτης που να συνοδευει αυτο το εγγραφο...Γτ απο την περιγραφη των ζωνων, ακρη δεν βγαζει κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Υπάρχουν χάρτες τους οποίους μπορείς να πάρεις επί πληρωμεί από διάφορες εταιρείες. Η καλύτερη λύση είναι να γραφτείς σε κάποιο site υπολογισμού αντικειμενικών συνδρομητής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Κανενα τετοιο σαιτ ξερουμε?? Η συνδρομη ειναι δωρεαν υποθετω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Ένα τέτοιο είναι το http://www.eaxies.gr. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο (έχει γίνει λίγο βαρύ τελευταία). Ασφαλώς και δεν είναι δωρεάν! Όπως άλλωστε δεν είναι δωρεάν και οι χάρτες που μπορείς να αγοράσεις είτε σε έντυπη μορφή ή σε ψηφιακή. Τώρα βέβαια θα συμφωνήσω στο ότι όταν ορίζει το κράτος τιμές ζώνης θα έπρεπε να παρέχει και χάρτες για τον εντοπισμό τους μαζί. Αλλά τι ψάχνεις να βρεις. Εδώ χρεώνουν ακόμα τα πατσαβούρια της ΓΥΣ που τα έχουν αποσβέσει 100 φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Στο http://www.engineering.gr πατώντας στο μενού αριστερά "Ακίνητα" και στη συνέχεια "Τιμές Ζώνης", μπορεί κανείς να βρει τιμές ζώνης για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, εισάγοντας τις οδούς. Δεν διευκρινίζεται στο site πότε ενημερώθηκαν τελευταία φορά οι τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Παντως του δικου μου Ο.Τ την εχει λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα