gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 (edited) Η πλατεια Αττικης σε ποιο διαμερισμα ανηκει? Γνωριζει καποιος τιμη ζωνης εκει? (ΟΔΟς Αλκαμενους) Edited Ιούνιος 1 , 2012 by gio
curzondax Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 (edited) Παλαιό θέμα, αλλά έχω μια απορία ακριβώς επειδή είναι παλαιό: Όταν σήμερα υπολογίζουμε τον Συντελεστή Ζώνης "Πολεοδομίας/Ιδιοκτητών" αυτό που στη νομοθεσία ορίζεται ως "Τιμή Εκκίνησης Αφετηρίας για το Περιφερειακό Διαμέρισμα" είναι απλά η Ενιαία Τιμή Αφετηρίας/Ε.Τ.Α (45 ευρώ); ΥΓ. Αν αυτό ισχύει τότε σχεδόν πάντα ο Σ.Ζ. εισφορών ιδιοκτητών είναι 1.10 όταν υπάρχει Τιμή Ζώνης. Edited Αύγουστος 21 , 2017 by curzondax
ArisK32 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2021 Σε επικοινωνία που είχα με την ΥΔΟΜ Αγρινίου σε σχέση με τον Συντελεστή Ζώνης σε εκτός σχεδίου περιοχές, μου είπαν πως πλέον, για τον συμβατικό προϋπολογισμό, υπολογίζεται όπως και στα εντός σχεδίου και γενικά σε κάθε περίπτωση βάζουμε τον ίδιο ΣΖ. Πιστεύετε πως ισχύει ή κάτι λένε λάθος;
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Σωστά το λένε. ΣΖ = 1 σε όλες τις περιπτώσεις για αμοιβές άδειας. Δεν είμαι σίγουρος, όμως αν θυμάμαι καλά ήταν στις αλλαγές του ΦΕΚ 56 Β'/25-1-2012 "Καθορισμός τιμών μονάδος επιφανείας οικοδομικών έργων".
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα