Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Προφανώς άμα είσαι κοντά σε αυτή την ημερομηνία δυσκολεύει να βρεις δημόσια έγγραφα που να το αποδεικνύουν, αλλά τελικά δε νομίζω να τους νοιάζει και πολύ αφού δε θέλουν να σε χάσουν από πελάτη!!
Evva Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 εγώ έχω άλλη απορία, ο ιδιοκτήτης που μπορεί να βγάλει οικοδομική άδεια , πληρώνει το παράβολο και βγάζει οικοδομική άδεια,θα πρέπει να αποδείξει πότε χτίστηκε ?????? και κάτι ακόμα (άσχετο με τη συζήτηση) θα χρειαστεί να κατατεθούν σχέδια???? και πώς θα δηλωθεί αυτό, από εμάς ή απο την πολεοδομία????
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Οταν κάνεις νομιμοποίηση χρησιμοποιείς τον 4014 μόνο για να πληρωθεί το παράβολο και τίποτα άλλο.Δεν ενδιαφέρει η ημερομηνία γιατί δεν υπολογίζονται πρόστιμα σύμφωνα με αυτήν αφού δεν υπάρχουν πρόστιμα καθόλου.Σχέδια κατατίθενται στην πολεοδομία για την έκδοση αδείας νομιμοποίησης, και τίποτα άλλο.
Evva Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 ευχαριστώ !!! Σήμερα στο ΤΕΕ μου είπαν πως βάση της νομοθεσίας και των διευκρινήσεων του ΥΠΕΚΑ οι ένορκες καταθέσεις δεν αποτελούν αποδεκτή λύση, αλλά δεν είναι και σίγουροι. Μου είπαν να το δηλώσω και αν γίνει έλεγχος να ισχυριστώ πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποδειχτεί κάτι τέτοιο.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Κανεις δεν ειναι σιγουρος για τιποτα αλλα σε εναν ενδεχομενο ελεγχο (δειγματοληπτικος 5%) επειδη δεν υπαρχει τροπος αλλος να αποδειχθει η χρονολογια της αυθαιρεσιας αλλα και συναμα, ο ελεγκτης σου δεν μπορει να σου αποδειξει ουτε εκεινος οτι η αυθαιρεσια σου εγινε ΜΕΤΑ το 2003 (η ακομα και εκπροθεσμα κιολας), πιστευω θα γινουν αποδεκτες.... Η τεκμηριωση μπορει να γινει ικανοποιητικοτατα στην τεχνικη εκθεση με φωτογραφιες, αναλυση της κατασκευης, ενορκες μαρτυριες και οτιδηποτε αλλο δυναται να χρησιμοποιηθει ως "πειστηριο" για την αποδειξη παλαιοτητας...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Συνάδελφοι μπορούμε να αξιοποιήσουμε και το παρακάτω: Τα φυτά προσλαμβάνουν από την ατμόσφαιρα και τις δύο μορφές άνθρακα, και έτσι ο άνθρακας 14 εισέρχεται στην τροφική αλυσίδα. Όταν ένας οργανισμός πεθαίνει, παύει να απορροφά άνθρακα. Επειδή, όμως, ο άνθρακας 14 είναι ασταθής, μετασχηματίζεται αργά και σταθερά σε άζωτο μέσω ραδιενεργού διάσπασης. Ο χρόνος διάσπασης των μισών ατόμων του ραδιενεργού ισοτόπου, ο λεγόμενος «χρόνος ημιζωής», είναι 5.730 χρόνια. Αυτή είναι η γνώση που αξιοποιούμε, για να χρονολογήσουμε οστά, ξύλο και άλλα οργανικά υλικά με τη μέθοδο του άνθρακα 14. 1
Evva Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι που μας κάνουν να χαμογελάσουμε και λιγάκι!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Συνάδελφοι μπορούμε να αξιοποιήσουμε και το παρακάτω: Τα φυτά προσλαμβάνουν από την ατμόσφαιρα και τις δύο μορφές άνθρακα, και έτσι ο άνθρακας 14 εισέρχεται στην τροφική αλυσίδα. Όταν ένας οργανισμός πεθαίνει, παύει να απορροφά άνθρακα. Επειδή, όμως, ο άνθρακας 14 είναι ασταθής, μετασχηματίζεται αργά και σταθερά σε άζωτο μέσω ραδιενεργού διάσπασης. Ο χρόνος διάσπασης των μισών ατόμων του ραδιενεργού ισοτόπου, ο λεγόμενος «χρόνος ημιζωής», είναι 5.730 χρόνια. Αυτή είναι η γνώση που αξιοποιούμε, για να χρονολογήσουμε οστά, ξύλο και άλλα οργανικά υλικά με τη μέθοδο του άνθρακα 14. Πολύ καλό!!! Απ' το στόμα σου και στου ΥΠΕΚΑ τ' αυτί (κάποιος "βλάκας" θα το δει, θα του αρέσει και θα το δούμε σε επόμενη ερωταπάντηση).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα