MNICKELLI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Σε οικοπεδο μη αρτιο και μη οικοδομησιμο μπορει να γινει τακτοποιηση;και τι ισχυει για τισ ζωνες προστασιας;που μπορω να βρω πληροφοριες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Μπορείς να τακτοποιήσεις σε μη άρτια. Στην πολεοδομία της περιοχής του γηπέδου (για εκτός σχεδίου θα αναφέρεσαι αφού ψάχνεις για ζώνες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MNICKELLI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Ωραια, σε ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gi_arch Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 οι πλάγιες αποστάσεις φαντάζομαι σε αυτά δεν μετράνε (το κτίριο μπορεί να είναι οπουδήποτε) γιατί βλέπω το πρόγραμμα του τεε να τις έχει κλειστές. Σωστά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korallpan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 σωστά. δεν μετράει τίποτα άλλο για εκτός σχεδίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά Ισχύει και για τα εντός σχεδίου? Σε οικόπεδο μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο? Θα μου πείτε πως προέκυψε τέτοιο οικόπεδο. Υπάρχει συμβόλαιο που από εξ' αδιαιρέτου παραχωρητήριο κάνει διανομή οικοπέδου μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο στο αντίστοιχο εμβαδόν στη θέση ακριβώς του εξ' αδιαιρέτου (εκεί που βρίσκεται το κτήριο, άσχετα αν εξ' αδιαιρέτου σημαίνει συγκυριότητα σε όλα). Για μένα λάθος βέβαια... Αλήθεια αν ο ιδιοκτήτης μου υποδείξει τα παραπάνω όρια στο οικόπεδό του είμαι ή δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω έλεγχο των τίτλων? π.χ. στα εκτός σχεδίου στις ιδιοκτησίες πας με υπόδειξη ορίων αλλά στους κλήρους και φυσικά στον αναδασμό όχι. Λογικά στα εντός κάνεις κάποιον έλεγχο. Ξέφυγα από το θέμα βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα