panagiotisvranas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Μου εξαφανιστηκε δήλωση με πληρωμένο μαλιστα παράβολο! δεν υπάρχει στην λίστα καθολου!!! τι κάνω!! πανικός!
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Μου εξαφανιστηκε δήλωση με πληρωμένο μαλιστα παράβολο! δεν υπάρχει στην λίστα καθολου!!! τι κάνω!! πανικός! Πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός φίλε μου, έχεις διαπράξει το τέλειο έγκλημα αφού δεν θα υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος σου. Οι άλλοι όλοι να δούμε τι θα κάνουμε όταν θα αρχίσουν τα ξεμπερδέματα.
giota! Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 και εμενα μου ειχε εξαφανιστει αλλα μετα απο μια μερα επανηλθε ως εκ θαυματος... κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος!!!
panagiotisvranas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 ααα ωραία! μου αρέσουν τα θαυματα...πάντως στο ΤΕΕ τηλέφωνα δεν σηκώνουν...19 λεπτα αναμονή Χ 2 φορές.... θα πήγαινα απο εκει άυριο, αλλα αφού εχει ξαναγίνει, θα κάνω υπομονή...ευχαριστώ πάντως!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα