maximos75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (edited) Καλημέρα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Σε όσουν ήδη έχουν username και password στο taxisnet για να πάρουν το κλειδάριθμο πρέπει να κάνουν επανεγγραφή στο σύστημα στο κάτωθι link ? https://www1.gsis.gr...trationType.htm ή απλά πάνε στην εφορία τους δίνουν το ΑΦΜ , πιστοποιεί η εφορία ότι ο χρήστης έχει ήδη κωδικούς, του τυπώνει το κλειδάριθμο και εν συνεχεία ο χρήστης πάει στο παραπάνω link και απλά κάνει Ενεργοποίηση Λογαριασμού βάζοντας το κλειδάριθμο που του έχει δωθεί ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited Δεκέμβριος 19 , 2011 by maximos75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Την ΠΕ που βρισκόμουν στην Εφορία, ρώτησα για κλειδάριθμο, αναφέροντας ότι είμαι μηχανικός και έχω username και password, και η υπάλληλος απάντησε ότι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (edited) Το δεύτερο @μακαρ Μήπως σου έβγαλε ο λογιστής σου? Αλλιώς πώς ενεργοποιήθηκε? Edited Δεκέμβριος 19 , 2011 by dim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Αυτό που έγραψα παραπάνω είναι ότι η υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζομαι κλειδάριθμο αφού έχω τη δυνατότητα να μπαίνω στο taxis και να υποβάλλω τις περιοδικές κλπ και τις δηλώσεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (edited) Νομίζω ΜΑΚΑΡ όλοι πρέπει να παραλάβουν κλειδάριθμο ανεξάρτητα εάν έχουν ήδη κωδικούς. Edited Δεκέμβριος 19 , 2011 by maximos75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (edited) νομίζω ότι για το νέο έτος πρέπει να είναι ενεργοποιημένος ο λογαριασμός με τον κλειδάριθμο με προλαβε ο μαχιμος Edited Δεκέμβριος 19 , 2011 by dim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Προσωπικά, δεν θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα, αφού μπορώ να εξυπηρετούμαι από το σύστημα χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Σημερα που πηγα για να παρω το κλειδαριθμο της εταιριας μας ηθελε εγγραφη! Για την ακριβεια επανεγγραφη γιατι αλλαξαμε ονομα αλλα δε νομιζω οτι αυτο εχει σημασια.. Ισως βεβαια να ειναι διαφορετικα για εταιρια και διαφορετικα για επαγγελματια.. Για μενα προσωπικα θα παω τις επομενες μερες οποτε δε ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο κλειδάριθμος σου δίνει νέες δυνατότητες στο gsis, όπως πχ να μπορείς να αναθέτεις σε κάποιο λογιστή να κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις, με τα δικά του στοιχεία. όπως και να έχει, διάβασα σήμερα ότι δόθηκε γερή παράταση για την απόκτησή του. http://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=114510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (edited) Ειχα προγραμματίσει να τον παραλαβω σήμερα,αλλά προτιμώ να πιω έναν καφέ και χαζεψω το χιόνι Edited Δεκέμβριος 22 , 2011 by dratsiox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα