Costantinos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Να σας περιγράψω λοιπόν και εγώ περιστατικά από τις πρώτες μου δουλειές και άπειρος πήγα να δω ένα διαμέρισμα το οποίο από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης ο προηγούμενος ηλεκτρολόγος τον παράτησε στους πριζοδιακοπτες. πάω να τους βάλω και δεν υπήρχαν καθόλου κουτιά διακλάδωσης, όπου έμπαινε πρίζα κατάληγαν 3 ή 4 καλώδια. όταν είπα στον ιδιοκτήτη ότι αυτό είναι λάθος μου απάντησε ότι όλοι οι τεχνίτες κατηγορούμε ο ένας τον άλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Καλά δεν έχει δει σε σπίτι αυτός ποτέ κουτί διακλάδωσης ψηλά στο τοίχο; Κάπου μπλέχτηκε και ο ιδιοκτήτης λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Σωστή συνδεση ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα, απο μάλλον τον υδραυλικό μας..... Πηγή: Απο συνάδελφο στο Facebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Βαρελοτο για την ανασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 Ήταν μια φορά......ένας ηλεκτρολογικός πίνακας........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 Νικο δικες σου ειναι αυτες ολες οι φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 (edited) Από συναδέλφους στο facebook!!! Edited Απρίλιος 25 , 2016 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 (edited) Ειπα και γω, τι τρεχει με αυτον τον ταλαιπωρο και του τυχαινουν ολο τετοια κουλα Edited Απρίλιος 24 , 2016 by ckiriako Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2016 (edited) Και εγώ αυτό νόμιζα Edited Απρίλιος 25 , 2016 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Τελικά όλα ξεκινούν από τον ηλεκτρολογικό πίνακα.... Οι φωτό ειναι από το Facebook, που ανέβασε συνάδελφος από την Κρήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα