hkamp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Γιατί και το πρόγραμμα ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ χρησιμοποιεί το 9,1. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι θα έχεις ίδια (αν βάλεις και φωτ. ασφ.) με το ΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mem_fretz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 ευχαριστώ hkamp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Ο πίνακας 3.1 που δίνει την επιφάνεια του φέροντα οργανισμου αυτη η τιμή αν η όψη έχει και ανοιγματα διαφανη ειναι π.χ 15% όλης της επιφάνειας της όψης οπότε αν το ανάγουμε σε ποσοστό επι τής αδιαφανής θα μεγαλώσει ή εννοεί 15% τής αδιαφανής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 κανείς στο 253? επιπλέον ο φωταγωγός πάει πλήρη σκίαση ενω το α και το ε πόσο το καθένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Οταν γενικά έχουμε πλήρη σκίαση τα α, ε δεν υπάρχει λόγος να συμπληρώνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Είναι 15% όλης της επιφάνειας. Μπαλκονόπορτες, παράθυρα, τοίχος, δοκ. υποστηλώματα. Ολα μέσα. Οπως λέει και ο Ικαρος. Βάλτα 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mem_fretz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Έχω το εξής πρόβλημα με το σύστημα αμοιβών: Ενώ ο υπολογισμός αμοιβών γίνεται σωστά, στην εντολή πληρωμής μου βγάζει υπόλοιπο αμοιβής και υπόλοιπο ΦΠΑ μηδέν και εμφανίζει μόνο τις κρατήσεις υπερ ΤΕΕ..Γνωρίζει κανείς τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Δοκίμασε να φτιάξεις το pdf της αναφοράς (τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mem_fretz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Ναι την έχω φτιάξει και τα δείχνει όλα σωστά. Αλλά στην εντολή πληρωμής μου τα βγάζει όλα 0 εκτός από τις κρατήσεις υπερ ΤΕΕ..Μήπως με το νέο σύστημα πρέπει να συμπληρώσω κάτι παραπάνω σε σχέση με παλιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mem_fretz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Οκ το έφτιαξα..Πρέπει να συμπληρώνουμε το ποσό της αμοιβής ακόμα και στην περίπτωση που συμφωνεί με την ελάχιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts