matina. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Αν δεν έχει ΚΑΕΚ βάζεις αρ. πρωτοκ. δήλωσης και κωδικό ιδιοκτησίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 oxi λέω αν δεν έχουν ούτε αυτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 1. Ζητάς να σου βρουν ένα ΚΑΕΚ άλλου διαμερίσματος της ίδιας πολυκατοικίας 2. Τον βάζεις να σου υπογράψει ότι δεν μπόρεσε να σου παραδώσει ΚΑΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matina. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Πηγαίνει ο ιδιοκτήτης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης και το βρίσκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 1. Ζητάς να σου βρουν ένα ΚΑΕΚ άλλου διαμερίσματος της ίδιας πολυκατοικίας 2. Τον βάζεις να σου υπογράψει ότι δεν μπόρεσε να σου παραδώσει ΚΑΕΚ. χαχαχαχαχα, πολύ καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο σου tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Της Ματίνας μου φαίνεται καλύτερη λύση πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
matina. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Εχει δει κάποιος το #286 παρακαλώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 οι θερμοσσυσσωρευτές όταν δεν έχουν τίποτα από στοιχεία κατασκευαστή ούτε μάρκα για νατα βρούμε στο ιντερνετ τι κάνουμε ? εκτιμούμε την ισχύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Θεωρώ ότι αν έχεις τις διαστάσεις, πάνω κάτω μπορείς να εκτιμήσεις την ισχύ από πίνακες....Δεν εδώ αν βοηθάει http://www.mgavrielatos.gr/Thermosys.htm http://sieline.gr/pages/gr/products/heating_without_oil/heat_accumulators.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Επειδή πρέπει να δώσω μία επιθεώρηση και έχει ενδοδαπέδια με επιτοιχο λέβητα φ.α με ζνχ κατασκευής 2005 μου βγαίνει Β. Πώς το βλέπετε? Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι ενω το δικό μου βγαίνει κατανάλωση 102 και το κ.α 106 η διαφορά είναι στην ψύξη. Ενώ στην θέρμανση με κερδίζει το κτίριο αναφοράς κατά 10 μονάδες(30 το κτιριό μου, 20 το κτίριο αναφοράς) στην ψύξη που δεν έχω και έχω βάλει κτίριο αναφοράς κερδίζει το κτιριό μου κατά 14 μονάδες(30 το κτιριο μου , 44 το κτίριο αναφοράς). Είναι δυνατόν? Δεν έχω κανει λάθος πουθενα Μπορεί να κερδίζω εγώ ,όταν μάλιστα δεν έχω ψύξη, τόσο πολύ το κτίριο αναφοράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts