Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτο ΠΕΑ - διάφορα ερωτήματα


mem_fretz

Recommended Posts

Πιστεύω ότι θα πρέπει να κρίνεις μόνος σου εάν οι βοηθητικοί χώροι περιλαμβάνονται στους θερμαινόμενους χώρους ή όχι. Κατά τη γνώμη μου το ότι υπάρχουν καλοριφέρ από μόνο του δεν αρκεί. Εάν δεν είναι μέρος της; κατοικίας δηλαδή δεν κατοικούνται τότε θα τους βάλεις σαν ΜΘΧ. Λογικά θα τα έχουν κλείσει τα καλοριφέρ εάν δεν κατοικούνται.

 

Σε μαιζονέτα που είχα κάνει το υπόγειο ήταν κανονικό σπίτι και το έλαβα κανονικά υπόψη μου στην θερμική ζώνη. Το λεβητοστάσιο ήταν εξωτερικά. Εάν ήταν εσωτερικά θα το αγνοούσα.

 

Για το (2) νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα τι μέτρα θα βάλεις. Αλλά εάν δεν κατοικούνται οι βοηθητικοί χώροι και δεν είναι τακτοποιημένοι καλύτερα να τους αγνοήσεις. Να τους βάλεις ΜΘΧ δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

χρησιμοποιείτε στο τεε κενακ το πλήκτρο πού λέει <<δημιουργια τελικού αρχείου πρός υποβολή>> και μετα να το ανεβάσετε στο buildingcert ή το αρχείο πού έχετε κατεβάσει από το υπεκα με το <<δημιουργια xml>> αφού το δουλέψετε και το τελειώσετε το αποθηκεύετε και πάτε και το ανεβάζετε στο σύστημα?

δεν βλέπω κα΄ποια διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

πάντως δεν ξέρω τι προσφέρει η πρώτη επιλογή <<δημιουργία αρχείου πρός υποβολή>> αφού το σύστημα δέχεται κανονικά τον δεύτερο τρόπο και να σας πώ την αλήθεια τον πρώτο τον είδα κατα λάθος διαβάζοντας το help αφού σε κανένα σεμινάριο δεν το ανέφεραν.

Link to comment
Share on other sites

Το <<δημιουργία αρχείου προς υποβολή>> πρέπει να είναι κάτι σαν το <<κόκκυγαιερό οστούν>>, την ουρά του ανθρώπου δηλαδή. Κάποτε, πριν από εκατομμύρια χρόνια, είχε κάποια χρησιμότητα.

 

Σήμερα μπορείς να στείλεις κανονικά το αρχείο χωρίς καμιά μετατροπή <<προς υποβολή>>.

Δεν νομίζω να είναι πολλοί που το έχουν προσέξει.

 

Υποτίθεται ότι το <<αρχείο προς υποβολή>> δεν θα ήταν επεξεργάσιμο. Στην πράξη το αλλάζεις, το ξανααποθηκεύεις, το μετατρέπεις... το κάνεις ότι θέλεις.

 

Αβυσσος η ψυχή του Αστεροσκοπείου......

Link to comment
Share on other sites

Έτσι ακριβώς, μόνο που στο ΔΚ-3 συνεχίζουν να γράφουν αυτή τη χαζομάρα. Πάντως υπάρχουν διάφορα free εργαλεία για σύγκριση και εντοπισμό διαφορών σε τέτοια αρχεία. Ορίστε ένα, το WinMerge.

Link to comment
Share on other sites

Όταν για ΖΝΧ έχουμε αντλία θερμότητας αέρα - νερού τι βάζουμε ως βαθμό απόδοσης . Μήπως το COP ;

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.