Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Το ιδιο ειναι.... δεν εχει σημασια, ενα μηδενικο να βαλεις μηδενιζεται ο συνολικος συντελεστης.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Τι νοημα εχει? Ξαναρωταω... Δεν υπαρχει λιγο σωστο και πολυ σωστο.... Τον βλεπει ηλιος τον τοιχο? Αν οχι βαλε 6 μηδενικα...
1975 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Στη μελέτη θερμομόνωσης που έχω για την πλάκα δαπέδου 1ου ορόφου ( ισόγειο πυλωτή - πλάκα zollner) υπολογίζει u=0,19 σας φαίνεται λογικό, δεν βλέπω κάποιο λάθος στον υπολογισμό!
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Βγαζεις ακρη? Περίπου άκρη... Ιnzaghi το ερώτημα είναι , από τη στιγμή που οι πίνακες των σκιάσεων είναι μόνο για Α,Δ,Β,Ν ΚΑΙ ΝΔ-ΝΑ, ΒΔ-ΒΑ για ποιο λόγο να κάνεις αυτή τη βαβούρα ? Μόνο για να δηλωσεις τον ακριβή προσανατολισμό για κάθε τοίχο ?
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Στη μελέτη θερμομόνωσης που έχω για την πλάκα δαπέδου 1ου ορόφου ( ισόγειο πυλωτή - πλάκα zollner) υπολογίζει u=0,19 σας φαίνεται λογικό, δεν βλέπω κάποιο λάθος στον υπολογισμό! να υποθέσω οτι u=0,19, είναι ο μέσος όρος των 2 τμημάτων του δαπέδου zollner, αν ναι εντάξεθι είναι, αλλα λίγο σπρωχμενο το νούμερο, με την έννοια οτι θα έχεις βάλει όλα τα υλικά με αρκετά πάχη, κάτι που δεν ξέρω αν εφαρμοστεί στην πράξη.
1975 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Όταν ο τοίχος του υπο εξέταση διαμερίσματος είναι κοινός με άλλο διαμέρισμα ( έχουμε μεσοτοιχία) θεωρούμε ότι είναι σε επαφή με θερμαινόμενο χώρο? ή θεωρούμε ότι είναι σε επαφή με εξωτερικό αέρα?
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Με θερμαινόμενο χώρο, οπότε δεν τον λαμβάνουμε καθόλου υπόψιν. Δεν τον δηλώνουμε καν σαν μεσοτοιχία. Και σε ολόκληρο κτήριο πάλι έτσι κάνουμε, αλλά εκεί τον δηλώνουμε σαν μεσοτοιχία.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δεν τον λαμβάνουμε υπόψην.....οπως την ορόφή και το δάπεδο ενδιάμεσου διαμερίσματος πχ 2ου ορόφου...
Recommended Posts