Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Το γνησιο αντιγραφο του ΠΕΑ πως ακριβως ειναι? Θα βγαζει ο πελατης ενα αντιγραφο και θα ερχεται σε μενα να του το θεωρησω ως γνησιο?
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 τελικα χαζομαρα εκαν που παω 2 αντιτυπα....χανω δουλειες
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (edited) εγώ βρε παιδά πάντως για +/- 1% δε το συζητώ καν, βάζω τα τετραγωνικά με το χέρι του συμβολαίου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο Πάνο θα διαφωνήσω μαζί σου. Τα συμβόλαια είναι αρκετά χρήσιμα. Βρίσκεις: ιδιοκτήτη χρονολογία κατασκευής αριθμο ιδιοκτησιας εμβαδον στοιχεια ακινητου τοπογραφικο (ακομα κι αν δεν εχει ο ιδιοκτητης, μεσα στο συμβολαιο φαινεται που μπορει να βρεθει το τοπογραφικο) και κανεις και ενα check των προσανατολισμων εγω το ζηταω παντα πρωτο πρωτο Υ.Γ. και εγω παντα 2 ΠΕΑ δινω, να αρχισω τις περικοπες ? Edited Οκτώβριος 23 , 2012 by AristidisZ 1
soundholics Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 aristidisz συμφωνώ απόλυτα 1
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 1. ειναι μονοσωλήνιο 3. είναι ηλεκτροβάνες, μια για κάθε διαμέρισμα 4. ξεχωριστά KW καυστήρα Χ χιλιοστά + KW κυκλοφορητή Χ χιλιοστά edit στο ξεχωριστά εννοω οτι θα βάλεις 2 γραμμες στο πρόγραμμα ΤΕΕ, μια για καυστήρα και 1 για κυκλοφορητή Μήπως εννοείς δια τα χιλιοστά θέρμανσης ? Γιατι αμα το πολλαπλασιάσεις δεν έχει νόημα. Βγαίνει ένα τεράστιο νουμερο για τον καυστήρα γιατί απο μόνος του στην περίπτωση μου έχει 125 KW
Κάτια Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Καλημέρα, έχω μια ερώτηση: Βγαίνει ΠΕΑ για κατάστημα ημιυπόγειο που είναι στην άδεια ως βοηθητικός / αποθηκευτικός χώρος? Ο νέος ενοικιαστής λέει ότι το ζήτησαν (ή θα το ζητήσουν? δεν ξέρω) στην εφορία. Μπορεί λοιπόν να βγει αυτό?
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 όχι βρε Λένα, επί τα χιλιοστά είναι αν ο κυκλοφορητης είναι π.χ. 300 watt, και το διαμέρισμα που σε ενδιαφέρει έχει 100 χιλιοστά στη θέρμανση, η ισχύς που συμπεριλαμβάνεις για τον κυκλοφορητή στο ΠΕΑ που αφορά στη περίπτωσή σου είναι: 300 * 100 / 1000 = 30 watt 1
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 AristidisZ έχεις δίκιο...Δική μου απερισκεψία.....Δεν το διατύπωσα σωστά...Καλημέρα !
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Κατια ναι Αν το νοικιασε σα χωρο γραφειων, αλλαζοντας αυθαιρετα τη χρηση, γιατι να μη ζητησουν? Δεν ενδιαφερει την εφορια τι ειναι χαρακτηρισμενο στην αδεια...
Recommended Posts