Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Το γνησιο αντιγραφο του ΠΕΑ πως ακριβως ειναι? Θα βγαζει ο πελατης ενα αντιγραφο και θα ερχεται σε μενα να του το θεωρησω ως γνησιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 τελικα χαζομαρα εκαν που παω 2 αντιτυπα....χανω δουλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Και ξοδευεις μελανι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (edited) εγώ βρε παιδά πάντως για +/- 1% δε το συζητώ καν, βάζω τα τετραγωνικά με το χέρι του συμβολαίου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο Πάνο θα διαφωνήσω μαζί σου. Τα συμβόλαια είναι αρκετά χρήσιμα. Βρίσκεις: ιδιοκτήτη χρονολογία κατασκευής αριθμο ιδιοκτησιας εμβαδον στοιχεια ακινητου τοπογραφικο (ακομα κι αν δεν εχει ο ιδιοκτητης, μεσα στο συμβολαιο φαινεται που μπορει να βρεθει το τοπογραφικο) και κανεις και ενα check των προσανατολισμων εγω το ζηταω παντα πρωτο πρωτο Υ.Γ. και εγω παντα 2 ΠΕΑ δινω, να αρχισω τις περικοπες ? Edited Οκτώβριος 23 , 2012 by AristidisZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 aristidisz συμφωνώ απόλυτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 1. ειναι μονοσωλήνιο 3. είναι ηλεκτροβάνες, μια για κάθε διαμέρισμα 4. ξεχωριστά KW καυστήρα Χ χιλιοστά + KW κυκλοφορητή Χ χιλιοστά edit στο ξεχωριστά εννοω οτι θα βάλεις 2 γραμμες στο πρόγραμμα ΤΕΕ, μια για καυστήρα και 1 για κυκλοφορητή Μήπως εννοείς δια τα χιλιοστά θέρμανσης ? Γιατι αμα το πολλαπλασιάσεις δεν έχει νόημα. Βγαίνει ένα τεράστιο νουμερο για τον καυστήρα γιατί απο μόνος του στην περίπτωση μου έχει 125 KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κάτια Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Καλημέρα, έχω μια ερώτηση: Βγαίνει ΠΕΑ για κατάστημα ημιυπόγειο που είναι στην άδεια ως βοηθητικός / αποθηκευτικός χώρος? Ο νέος ενοικιαστής λέει ότι το ζήτησαν (ή θα το ζητήσουν? δεν ξέρω) στην εφορία. Μπορεί λοιπόν να βγει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 όχι βρε Λένα, επί τα χιλιοστά είναι αν ο κυκλοφορητης είναι π.χ. 300 watt, και το διαμέρισμα που σε ενδιαφέρει έχει 100 χιλιοστά στη θέρμανση, η ισχύς που συμπεριλαμβάνεις για τον κυκλοφορητή στο ΠΕΑ που αφορά στη περίπτωσή σου είναι: 300 * 100 / 1000 = 30 watt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 AristidisZ έχεις δίκιο...Δική μου απερισκεψία.....Δεν το διατύπωσα σωστά...Καλημέρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Κατια ναι Αν το νοικιασε σα χωρο γραφειων, αλλαζοντας αυθαιρετα τη χρηση, γιατι να μη ζητησουν? Δεν ενδιαφερει την εφορια τι ειναι χαρακτηρισμενο στην αδεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts