dimifo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Συναδελφοι καλημέρα. ειμαι στη διαδικασια καποιας τακτοποιησης αυθαιρετου και απο την αρχικη υποβολη μπηκα σημερα στην προσωρινη υποβολη. Το θεμα ειναι οτι για να προλαβω την αυριανη απεργια εκανα αυτη τη διαδικασια και βγηκε απο το συστημα οτι ο πελατης μου πρεπει να πληρωσει μεχρι αυριο ( γυρω στα 4000) με εφαπαξ πληρωμη. Κανονικα δεν θα επρεπε να δωσουν καποια παραταση??? να του πω οπωσδηποτε να πληρωσει μεχρι τις 22 Δεκεμβρη που μου δινει το συστημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaralas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Θα παρει παράταση, δες εδώ http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2110581 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evaki Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 To σύστημα παίρνει την πρώτη ημερομηνία εισαγωγής και από κει υπολογίζει την πληρωμή. Λογικά είναι λάθος αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στα Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 αφου και για το παράβολο βγάζει ημερομηνία εξόφλησης ως 30/11, δεν το έχουν διορθώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 δινονται καποιες υποθετικες απαντησεις και στο foroum: "Παράταση στη ρύθμιση αυθαιρέτων του Ν.4014/11" που προυπηρχε του δικου σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα