mred-akias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2009 και βασικά και αυτό της σχολής σου Συνάδελφε ας μην ξεχνάμε ότι πλέον ο φοιτητής επιλέγει από μία λίστα συγραμμάτων (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και είναι πιθανό να μην επέλεξε σύγραμμα που να καλύπτει όλη την ύλη. Εάν λοιπόν μιλάμε για μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να κοιτάξει και στην βιβλιοθήκη του ιδρύματός του καθώς και να μιλήσει στον ίδιον τον καθηγητή να του προτείνει κάποιο βιβλίο από εκεί. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisNTUA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Καλημέρα σας, Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει που να ψάξω τις velocities of fracture για διάφορα υλικά? Μήπως έχετε υπ' όψιν σας κάποιο πίνακα? Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis19 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 οποιος μπορουσε να με βοηθησει στο θεμα της περιβαλλουσας ,με καποιες σημειωσεις ισως ,θα του ημουν ευγνωμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 με καποιες σημειωσεις ισως θα του ημουν ευγνωμων. Δεν θα καταφέρεις πολλά έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 οποιος (θα) μπορουσε να με βοηθησει στο θεμα της περιβαλλουσας (με καποιες σημειωσεις ισως?), θα του ημουν ευγνωμων. αυτό θα ηθελε να πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis19 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 το εκανα εντιτ , αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα αποκλειστηκά για το θεμα που ζηταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
κονικοκε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 παιδιά ζητώ απελπισμένα βοήθεια.είμαι φοιτητής στο βόλο και μου έχουν μείνει 4 μαθήματα για πτυχίο.μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω λυμένες ασκήσεις για μπετο 3(με ικανοτικούς ελέγχους και θεμέλια) και στατική 2(κάνουμε μέθοδο δυνάμεων και μέθοδο μετακινήσεων) και για τεχνική μηχανική 3(κάνουμε τα βιβλία του τσαμασφύρου,αλλά ο καθηγητής που κάνει το μάθημα βάζει ότι να 'ναι θέματα)....σας παρακαλώ βοήθηστε με!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Για στατική 2 μπες εδώ http://users.ntua.gr/vkoum/ και πήγαινε Προπτυχιακά μαθήματα --> Στατική ΙΙ --> Εφαρμογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
κονικοκε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 ευχαριστώ πάρα πολύ...αν μπορέσει καποιος και με βοηθήσει και στα άλλα 2 θα του είμαι ευγνώμων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Καλησπερα... Επειδη σε λιγους μηνες σκοπευω να κανω το βημα της κατασκευης δημοσιων εργων τι βιβλια θα μου προτεινατε επι του θεματος...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα