ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2023 (edited) Έχω το 1 και είναι εξαιρετικό. Το 2 στα ειδικά θέματα με τι ακριβώς ασχολείται; Edited Ιούνιος 16 , 2023 by ilias
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2023 (edited) Ένα κλασσικό βιβλίο, με την ποιότητα του συγκεκριμένου, πάντα είναι χρήσιμο γιατί δίνει το πνεύμα και όχι το γράμμα των κανονισμών. Όσο και να αλλάζουν με το χρόνο, το πνεύμα δεν αλλάζει ... Όπως στην περίπτωσή σου (δοκός επί δοκού), όπου το πνεύμα των κανονισμών αγκύρωσης απαιτεί τα άγκιστρα να μη διατάσσονται ποτέ σε επίπεδα ενδεχόμενης ρηγμάτωσης. Edited Ιούνιος 16 , 2023 by kan62 1
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 ψάχνω να βρω κάτι πάνω σε θέματα ασφαλτόστρωσης οδών, ιδιότητες και τεχνικές προδιάγραφες ασφαλτοτάπητα , συνθήκες κατασκευής και προδιάγραφες για ένταξη σε κυκλοφορία , έχω βρει τις τεχνικές προδιάγραφες ΠΕΤΕ αλλά θέλω κάτι ποιο θεωρητικό και συγκεκριμένα στην ικανότητα φόρτισης αυτών, αμέσως μετά την κατασκευή και κατά την πάροδο του χρόνου , όπως και τις θερμοκρασίες που μπορεί να έχει αυτός τις πρώτες ώρες μετά την εφαρμογή του στο δρόμο, υπάρχει κάποιο handbook στα ελληνικά ή κάτι τέτοιο ; ευχαριστώ
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 Δες την βιβλιογραφία του Αθ. Νικολαίδη. 1
ΠαναγιώτηςΡ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 On 3/10/2009 at 10:23 PM, camelot said: Τα βιβλία του Νιτσιώτα είναι τα πληρέστερα. Θεωρώ ότι η έκδοση του 1970 με τους δύο τόμους είναι ό,τι καλύτερο έχει εκδοθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Απλά είναι γραμμένα στην παλαιότερη γλώσα. Παρουσιάζουν όμως την ύλη με οργάνωση, περιεκτικότητα και πληρότητα. Η 2η έκδοση του 1985 και η τρίτη του 1995 (που αναφέρει ο Παναγιώτης) είναι μια ουσιαστική περικοπή της ύλης των δύο προηγούμενων τόμων και η συρίκνωσή της στις φοιτητικές απαιτήσεις. Τα νεώτερα (Αβραμίδη) είναι γραμμένα με εντελώς διαφορετικό πνεύμα. Είναι προσαρμοσμένα στη γερμανική βιβλιογραφία που αναφέρουν. Τα βρίσκω λίγο "πελαγοδρομικά". Η γνώμη μου είναι ότι στην προσπάθεια που καταβλήθηκε για ανανέωση, αναβάθμιση και εμπλουτοσμό της περιεχόμενης ύλης αποπροσανατολίστηκαν από τον διδακτικό τους χαρακτήρα. συνάδελφε @camelot, έστω και 15 χρόνια μετά (😋😋😋), για να μην ανοίγω καινούργιο thread, μήπως έχεις υπ' όψιν σου πού θα μπορούσε κανείς να βρει την Α έκδοση του Νιτσιώτα; ¨η έστω την Β; Η Γ είναι απελπιστικά κουτσουρεμένη εκδοχή.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα