adamantia1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Ησουν κατατοπιστικότατος!!!!! Ευχαριστώ πολύ και καλο βράδυ!!!!!!!!!!!
comiis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν ξεμπλόκαρε το θέμα με τις παραγγελίες αεροφωτογραφιών από το Κτηματολόγιο?
giannisp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 τι θα γινει ρε παιδια με αυτο το οκχε;;
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Παρασκευη που μιλησα με ΕΚΧΑ μου ειπαν οτι δε γνωριζουν ποτε θα ανοιξει : "....μονο ο υπουργος γνωριζει...."
iliasp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Δυστυχώς ισχύουν ακόμα τα ιδια, ΓΥΣ και Υπουργείο Γεωργίας με την περιορισμένη γκάμα, υπομονή μέχρι την λήψη του 4178 θα λειτουργήσει
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Απο ΓΥΣ σε ενημερωνουν αν υπαρχουν και αν τελικα θελεις να τις παραγγειλεις? Ποσες μερες κανουν να ερθουν? ταχυδρομικα και ποσο χρεωνουν? γινεται ηλεκρονικα?
χαιδω Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Ηλεκτρονικά κάνεις την παραγγελία, σε ενημερώνουν πόσο κοστίζει. Πας στην τράπεζα πληρώνεις το ποσό και μετά κάνεις εξουσιοδότηση την courier να πάει να παραλάβει έχοντας μαζί του το αποδεικτικό κατάθεσης. Όταν την έχουν έτοιμη πάει ξανά o courier και την παραλαμβάνει. Προσοχή τις ώρες και μέρες λειτουργίες (δεν είναι κάθε μέρα).
lamproud Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2017 Καλημέρα, Θέλω να παραγγείλω μία αεροφωτογραφία απο τη ΓΥΣ που είναι σε κλίμακα 1:4000..Είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω και δεν ξέρω αν είναι αρκετά ευκρινής ώστε να διακρίνεται η αυθαίρετη κατασκευή που με ενδιαφέρει..Στο τηλέφωνο με ρώτησαν αν ασχολούμαι με φωτοερμηνία ώστε να την επεξεργαστώ.Εγώ θεωρούσα ότι κάνουν κάποια ανάλυση με κέντρο το σημείο μεγένθυσης της αεροφωτογραφίας.Αν ζητήσω σάρωση μέχρι 2000 dpi είναι καλύτερα;; Ευχαριστώ
martha1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 γνωριζετε καποιο σαιτ για δωρεαν αερωφωτογραφιες?????ειχαν αναφερθει παλαιοτερα καποια οπως το birdeye η καπως ετσι..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα