iguana Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 ο συγκεκριμένος ήρθε και έιδε περι τίνος πρόκειται προκειμένου να κάνει προσφορά (και είπε θα ξαναπάει αν πάρει την δουλειά) . Προφανώς και δεν γνωρίζω για την ποιότητα της εγκατάστασης απλά άκουσα από τον ηλκετρολόγο να λέει κάποια πράγματα και γενικότερα υπήρχε μια τάξη.Τώρα επί της ουσίας όπως λες δεν έχω ιδέα τι σόι δουλειά έχει γίνει.. Γνωρίζω ότι πολλοί δεν πατάνε όταν δίνουν ΥΔΕ για ένα διαμέρισμα πχ (πιθανόν και αυτός) αλλά για μία τέτοια περίπτωση θεωρώ απαράδεκτο και επικίνδυνο να μην πάει καν κάποιος να δει τον χώρο..Όπως και να έχει θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Δεν φανταζεσαι ποση δουλεια εχει ενα σχεδιο δεη, αν γινουν ΟΛΑ οπως πρεπει. Αν εχεις κανενα φιλο ηλεκτρολογο και σε παρει μαζι σε μετρησεις θα καταλαβεις. Σαν μπουσουλας, για καθε κυκλωμα σε καποια εγκατασταση ενας ηλεκτρολογος θα χρεωσει για τον ελεγχο απο 10-20 ευρω συν το φπα, ξεκινωντας απο τα 150 για μονοφασικη εγκατασταση, 200 ισως για τριφασικη... οπως καταλαβαινεις περιπτωση με περιπτωση αλλαζει και αυτα ειναι ενας χοντρικος μπουσουλας. Για εγκατασταση με ενα πινακα μονο, με 20 ασφαλειες πχ μπορει να βγει απο 200 μεχρι 400, αν ειναι μεγαλο κτιριο, αρκετοι οροφοι ή μικρο κτιριο μαζεμενη εγκατασταση-μετρησεις που βγαινουν γρηγορα. Ετσι πολυ χοντρικα αυτα, σαν μπουσουλας επαναλαμβανω. Πριν λιγες μερες βολεψα το πατρικο των δικων μου, 1 τριφασικη παροχη και 1 μονοφ, και ειμαι σιγουρος για την κατασταση της. Μενει να φτιαξω μια γειωση στην αυλη και τελειωσα. Ειναι δυσκολο παντως να πεισεις καποιον να δωσει χρηματα για θεματα ασφαλειας... αν δεν εχει αυτη τη νοοτροπια απο μονος του. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 @ckiriako συμφωνώ σε όλα στο 371 post σου αλλά δεν απαιτείται αποσύνδεση συσκευών για μέτρηση αντίσταση μόνωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Kαλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους! Έχω μια απορία καιρό τώρα και όσους ρώτησα δεν έλαβα απάντηση: Το 10ευρω για την θεώρηση της ΥΔΕ που καταλήγει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 ενωειs αυτα που πληρωνει ο ιδiωτηs στον συλλογο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 ενωειs αυτα που πληρωνει ο ιδiωτηs στον συλλογο? Αυτί τα 10 ευρώ που πληρώνω στην ΕΤΕΕΜ για να μου σφραγίσουν το σχέδιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Στην εετεμ τα πληρωνεις, στην εετεμ καταληγουν. Νηστικοι θα μεινουν οι συνδικα-ληστες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 (edited) Μαλιστα...... Edited Σεπτέμβριος 18 , 2015 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeftLane Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 (edited) Προφανως φιλε Ιωαννη το κειμενο διαφημισης το ειδε γραμμενο καπου ο συναδελφος και εννοει οτι κανονικα ΔΕΝ μπορεις να κανεις αλλαγη ονοματος σε 1 ημερα αν χρειαζεται σχεδιο ΔΕΗ (ΥΔΕ) αφου δεν προλαβαινεις να κανεις αυθημερόν συμφωνια με τον πελατη, επισκεψη στο χωρο, μετρησεις , ετοιμασια σχεδιου κ.α. , επισκεψη στην ΔΕΗ και καταθεση.... Λεω εγω τωρα... Edited Δεκέμβριος 30 , 2015 by LeftLane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis_g Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 Ααααα! Τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτοί οι ¨συνάδελφοι¨. Ελλάς το μεγαλείο σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα