ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 http://www.electrologos.net/content/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1 Τερμα κατω. Ειχα ξαναπεσει σε αυτη τη σελιδα πιο παλια. Δεν ξερω αν η σελιδα ειναι καποιου απο εσας, καποιου μελους, αλλα ελεος.... Εδω και 14 χρονια λεει ιδια τιμη το πιστοποιητικο. Κατορθωμα! Απο 20.000 δρχ 60 ευρω. Με 60 ευρω καθεται και κανει μετρησεις ηθελα να ηξερα? Και αυτο το "σφραγιζουμε μαζικα υπευθυνες δηλωσεις στο σωματειο και ετσι σας ερχεται πιο φτηνα" τι ειναι παλι?
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 (edited) Όλα αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεπέφτει όλο και πιο πολύ το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου στον πελάτη με τις γνωστές συνέπειες που όλοι βιώνουμε. Edited Νοέμβριος 8 , 2012 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
hektor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 (edited) Δεν ξερω αν η σελιδα ειναι καποιου απο εσας, καποιου μελους, αλλα ελεος.... ? Τι εννοείς οτι είναι κάποιου απο εμάς ?Καταρχήν δεν είναι κάποιος απο μας αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα ξέρεις πόσους ξέρω κάποιους απο εσάς που δίνουν με 50 Ε ? Edited Νοέμβριος 6 , 2012 by hektor
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Καποιος απο εμας ρε συ, μελος του φορουμ εννοουσα. Τι καθισες και σκεφτηκες....... Μην τρελαινεσαι Και να ειναι παντως δεν νομιζω να φανερωθει. Θα φαει πολυ κραξιμο
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Με το κιλό πλέον και η ΝΕΑ ΥΔΕ...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Με το κιλό πλέον και η ΝΕΑ ΥΔΕ... Για πες βρε φιλαράκι τι παίζει να μάθουμε και εμείς? Από χρήματα πόσα πάει το κιλό?
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 60 ευρώ και χάρισμα το ΦΠΑ !!! Αφού σκέφτομαι να να τον καλέσω να μου εκδώσει ΥΔΕ για το σπίτι μου γιατί εμένα θα μου στοιχίση παραπάνω!!!
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (edited) Αυτά είναι άντε να δω πότε θα κάνετε απόσβεση του μηχανήματος τα προγράμματα κτλπ. Αυτός που αναφέρεις, από το γραφείο τα ετοιμάζει όλα? Δηλαδή παλιά μου τέχνη κόσκινο? Edited Νοέμβριος 18 , 2012 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Με το μηχανάκι γυρνάει και έχει μαζί του έντυπα νέας ΥΔΕ,στυλό και ΣΦΑΓΙΔΑ!!! Συγνώμη ξέχασα έχει και δοκιμαστικό στο σακάκι.
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Με το μηχανάκι γυρνάει και έχει μαζί του έντυπα νέας ΥΔΕ,στυλό και ΣΦΑΓΙΔΑ!!! Συγνώμη ξέχασα έχει και δοκιμαστικό στο σακάκι. Φαντάζομαι θα τα έχει ετοιμάσει από το σπίτι...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα