achille Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Δώθηκε προς διαβούλευση από το ΥΠΕΚΑ, το ΠΔ χρήσεων γης. http://www.opengov.gr/minenv/?p=3174 1
savas76 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 (edited) ολες οι διαβουλευσεις ειναι προσχηματικες...............ουτε , κομμα δεν αλλαζει απο τον εκαστοτε νομο.............μας κοροιδευουν....... Edited Δεκέμβριος 27 , 2011 by savas76
achille Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 αυτό είναι σίγουρο... και έχουν και το θράσος να γράφουν μετά στην αιτιολογική ότι στην δημόσια διαβούλευση τα σχόλια ήταν λέει "θετικά"!!! 1
savas76 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 (edited) ετσι ειναι συναδελφε..........στην αρχη πριν τους μαθουμε , μπαιναν δεκαδες και γραφαν εμπεριστατωμενες προτασεις............... τωρα μπαινουν 1,2 που μαλλον βαριουνται και γραφουν για πλακα........ και καλα κανουν , μονο στην πλακα πρεπει να τους παιρνουμε , αφου μας κοροιδεουν........ Edited Δεκέμβριος 27 , 2011 by savas76
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Νομίζω από ότι κατάλαβα ότι με αυτό το άρθρ 14 του νέου ΠΔ θα καταργησουν τελικά την εκτός σχεδίου δόμηση. Εσείς τι λέτε?
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Αφου η διαβουλευση ειναι μεχρι 16/1.... Αρα???
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Τώρα είδα ότι πήρε κι αυτό παράταση. Τι να πω, λογικά αμέσως μετά θα πάει στην βουλή για 1-2 μέρες και μετά δημοσίευση σε ΦΕΚ. Τέλος του μήνα το κόβω.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Νομίζω από ότι κατάλαβα ότι με αυτό το άρθρ 14 του νέου ΠΔ θα καταργησουν τελικά την εκτός σχεδίου δόμηση. Εσείς τι λέτε? Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ με το πρώτο διάβασμα αλλά μάλλον αυτό που εννοει είναι ότι όταν έχουμε ΓΠΣ ή ΣΧΟΟΑΠ με κάποιο τμήμα της εκτός σχεδίου - οικισμού περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ΠΕΠ τότε αυτό το τμήμα έχει τους ανάλογους περιορισμούς δόμησης που αναφέρει το άρθρο αυτό.Συμφωνείται ή εγώ το διαβάζω όπως με συμφέρει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα