Μετάβαση στο περιεχόμενο

έκδοση αδείας μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής του 4014


Recommended Posts

Σε ξενοδοχείο με νόμιμα και αυθαίρετα τμήματα τακτοποιούνται οι αυθαιρεσίες βάση του 4014. Εκ των υστέρων ο ξενοδόχος ζητά τη συνένωση του ξενοδοχείου του με έτερο όμορο οικόπεδο, προκειμένου να χρησιμοποιήσει την δόμηση που προκύπτει από το νέο οικόπεδο για να επεκτείνει το ξενοδοχείο του. Βλέπετε να υπάρχει κόλλημα στην έκδοση της αδειας επέκτασης?

Link to comment
Share on other sites

Κόλλημα όχι αλλά να ξέρει ότι οι υπερβάσεις στη δόμηση και κάλυψη που θα έχει δηλώσει με τον 4014 θα του αφαιρεθούν από τη δόμηση - κάλυψη που θα πάρει από το νέο του απόκτημα και οι προσθήκες θα βγούνε στα εναπομείναντα νούμερα.

Link to comment
Share on other sites

δεν καταλαβαίνω τότε ποιο το νόημα του να τακτοποιήσεις....πληρώνεις πρόστιμο και μετά δεν μπορείς να αξιοποιήσεις νέα γη?

Link to comment
Share on other sites

Μα η νέα γη δε σου νομιμοποιεί τις παραβάσεις, ΕΚΤΟσ και αγοραστεί από την πλευρά αυτή και με το κατάλληλο εμβαδόν ώστε τελικά και να τις νομιμοποιεί αλλά και υπάρχει και υπόλοιπος συντελεστής για προσθήκη.Αυτό συμβαίνει σε υπερβάσεις πλαγίων ορίων, Δ ή άλλων που δύναται να αρθούν με το κατάλληλο γειτονικό οικόπεδο-γήπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, πέραν των παραπάνω τακτοποιείς γιατί αν δεν τακτοποιήσεις, όταν πας για την άδεια επέκτασης στο μέλλον, θα πρέπει να νομιμοποιήσεις τότε με τα κανονικά πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης που πιθανότατα θα προκύψουν μεγαλύτερα....

Edited by Kapa
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.