bicci Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 μπορει κανεις να μου πει πως υπολογιζω το προστιμο οταν εχω κατασκευες, οπως κυλιομενες σκαλες, σε ημιυπαιθριο χωρο? τα τετραγωνικα του ημιυπαιθριου που θα δηλωσω ειναι η προβολη της κατασκευης στην επιφανεια του ημιυπαιθριου? οι σκαλες θα πανε με κατηγορια 13? Ευχαριστω.
BAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Οι σκάλες θα πάνε με ΣΔ . Είναι χώρος κύριας χρήσης .
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Υπέρβαση Δόμησης Κύριου Χώρου.
apostolosg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Για περίπτωση ανελκυστήρα σε ημιυπαιθριο χώρο? Με αναλυτικό νομίζω.. συμφωνείτε?
bicci Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 τελικα απο τα σχεδια προκυπτει πως οι κυλιομενες σκαλες ειναι εγκατεστημενες σε αιθριο χωρο... φανταζομαι πως ειναι η ιδια παραβαση και, παραλληλα, υπερβαση καλυψης. στα σχεδια βλεπω πως η διαστασιολογηση του αιθριου γινεται βαση του Δ.. (μεγαλυτερο του 2Δ) με την αυθαιρεσια που εγινε θα εχω και παραβιαση Δ ή αυτο αναφερεται απλα και συγκεκριμενα σε πλαγιες αποστασεις? Επισης, στη εισοδο του κτιριου εχω μια αυθαιρετη σκαλα και ραμπα που παραβιαζει και ρυμοτομια κλπ. Αυτο παει με υπερβαση δομησης (κυριας ή βοηθητικης), με αναλυτικο? Τελος, εχω και καποιες αλλαγες στην οψη του κτιριου καιθως και εσωτερικες διαρρυθμισεις που διαφερουν της αδειας... Συγγνωμη αν κουρασα, περιμενω την οποια απαντηση...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα