deathlok Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Έστω ότι έχω μία θερμογέφυρα εξωτερικής γωνίας ΕΞΓ 12 Μετά βάζετε και θερμογέφυρα ένωσης δομικού στοιχείου ΕΔΣ 3 ή όχι;
miltos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 (edited) Δεν έχω μπροστά μου τα σκαρηφήματα με τις θερμογέφυρες, αλλά γενικά, αν στο σκαρίφημα φαίνεται και η ένωση δομικού στοιχείου δεν βάζουμε ξεχωριστή θερμογέφυρα για την/τις ενώσεις. Πχ σε υποστήλωμα με εξωτερική θερμομόνωση, όπου συντρέχουν τοιχοποιίες με μόνωση στον πυρήνα, η θερμογέφυρα της εξωτερικής γωνίας (από ότι θυμάμαι) περιλαμβάνει όλο το "πακέτο". Το παραπάνω είναι λογικό, καθώς σε κοντινές θερμογέφυρες, η μία επηρεάζει την άλλη. Ο συνολικός συντελεστής είναι μικρότερος από το άθροισμα των συντελεστών κάθε θερμογέφυρας. Αντίθετα, οι θερμογέφυρες που δίνουν οι ΤΟΤΕΕ για γωνιακά τοιχεία δεν περιλαμβάνουν τις ενώσεις δομικών στοιχείων. Edited Ιανουάριος 3 , 2012 by miltos
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Η παρακάτω αντιμετώπιση θερμογεφυρών εξωτερικης γωνίας και ένωσης δομικών στοιχείων είναι σωστή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (edited) Ευχαριστώ Για την παρακάτω που δεν την βρίσκω τι προτείνεις? Edited Φεβρουάριος 9 , 2012 by zio7
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Αν δεν μπει εξωτερικά θερμομόνωση,θα είναι δύσκολο να μην έχεις θερμογέφυρα...
hkamp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Προσωπικά θα έπαιρνα την ΕΞΓ-14
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 εγώ δεν συμφωνώ με το πρώτο.... Στην θέση σου θα έβαζα ΕΞΓ 12 και ΕΔΣ 3 στην μία μόνο πλευρά. Επίσης βλέπω μήκος 3.00 μέτρα πολύ δεν είναι έχεις υπλογίσει ότι γύρω γύρω έχει λογικά δοκάρι;
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Προσωπικά θα έπαιρνα την ΕΞΓ-14 Και εγώ προς αυτή τείνω ή την ΕΞΓ 13 αν ήθελα να βοηθήσω λίγο την κατάσταση. Δεδομένου ότι πιστεύω πως η περίπτωση είναι κάπου ανάμεσα. Γενικά πάντως δεν ξέρω πόσο σωστό είναι να παίρνουμε περιπτώσεις στο περίπου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα