Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Τελικά η θεώρηση είναι μέχρι τέλος του 2013 η για ένα εξάμηνο όπως ειπώθηκε από κάποιον άλλο ? Mε εδιαφέρει και μένα η απάντηση, διότι θα πεταχτώ καποια στιγμή θεσ/νικη να το ανανεώσω και καλό θα ειναι να ξέρω απο πρίν για να κανω την ανάλογη μανούρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Πληρώνεις κάποια δόση και στο θεωρούν μέχρι το 13. Ασχετο και σχετικό :είχε κάποιος δημόσιος υπάλληλος θέμα-πρόβλημα με την θεώρηση για το 2013?Εστειλαν τα μπλε χαρτάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankrok Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Καλημέρα. Εστειλα τον πατερα μου να κανει θεωρηση βιβλιαρειων για το 2013 στο υποκαταστημα Περιστεριου και του ειπαν οτι γινεται μονο απο τα κεντρικα (οπου ως συνηθως γινεται χαμος). ειναι δυνατο αυτο ? και απο αγια παρασκευη τα ιδια θεωρηση στα κεντρικα μεχρι 6ο του 13 ευτυχως που εχουμε μηχανοργανωση. το μονο παρηγορο ειναι οτι αυτους που ερχονται μονο για θεωρηση τους εξυπηρετουν κατα προτεραιοτητα by the way τα αυτοκολλητακια καταργηθηκαν? το τελευταιο του 12 δεν το εχω λαβει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 μου έστειλαν σήμερα αυτοκόλλητο ώς 31/12/2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoss85 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Κι εγω ελαβα αυτοκολλητο........αντε και του χρονου!!!!!! 40 χρονια εμειναν και συνταξη μετα!!!!! γιουχοοοοοοοοοοουυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Σε μενα εχει ερθει αυτοκολλητο για το 1ο εξαμηνο του 2013. Ειμαι στο δημοσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleop Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Καλημέρα. Δεν μου έχει έρθει αυτοκόλλητο 2013, αν κ έχω πληρώσει τις εισφορές. Έχω το καινούριο βιβλιάριο με αυτοκόλλητο έως 31/12/2012. Έχω διάφορες αποδείξεις από θεραπεία, όλες με ημερομηνίες του 2012. Γνωρίζει κανείς αν θα τις πάρουν στον ΕΟΠΥΥ ή θα πρέπει να τραβιέμαι στα κεντρικά να θεωρήσω; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 (edited) Συνάδελφοι θα στείλω άλλον να θεωρήσει το βιβλιάριο για μένα. Τι χρειάζεται γενικά να του δώσω να έχει κοντά εκτός από το βιβλιάριο?Έχω εξοφλήσει τις εισφορές και μου έχουν στείλει και τα μπλε χαρτάκια. Edited Φεβρουάριος 17 , 2013 by ethan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Αφού έχεις τα χαρτάκια τι θα θεωρήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Βασικά του δίνεις τα μπλέ χαρτάκια και αν έχει χρόνο μπορεί να στα κολλήσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα