tpanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 το βιβλιάριο έχει αλλάξει. Από το ΕΤΑΑ της περιοχής μας εδώσαν τα νέα βιβλιάρια αρχές Σεπτεμβρίου 2011. Τα παλιά βιβλιάρια τα ακύρωσαν αλλά αν θυμάμαι καλά είπαν ότι τα κρατάμε. Τα αυτοκόλλητα στο νεο βιβλιάριο, αφού τα παλιά δεν ισχύουν. Λάθος κάνεις! Μια χαρά ισχύουν τα παλιά βιβλιάρια μέχρι (τουλάχιστον) τέλος του 2012. Εμένα μάλιστα αρνήθηκαν (δε μπορούσαν) να μου αλλάξουν το παλιό βιβλιάριο στο παράρτημα Αγ. Παρασκευής και μου είπαν "μη σε νοιάζει αν έχεις κενές σελίδες". Πήγα στη συνέχεια στο κεντρικό ΤΣΜΕΔΕ και βεβαίως μου κόλλησαν αυτοκόλλητο στο παλιό κανονικότατα.
ysar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Στους μισθωτούς από όσο ξέρω (και του ΙΤ) δεν θεωρούνται για έτος τα βιβλιάρια, αλλά για 6μηνο. Κάποιες φορές δε (αν ο εργοδότης έχει οφειλές στο ΤΣΜΕΔΕ) και λιγότερο. Mεχρι περυσι καθε Φεβρουαριο περναμε απο την υπηρεσια κατασταση κρατησεων και την πηγαιναμε ΤΣΜΕΔΕ για να θεωρησουν βιβλιαρια για 1 ετος.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 tpanag δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχει γίνει και έτσι η δουλειά. Σε εμάς εδώ έδωσαν τα νέα βιβλιάρια όπως προανέφερα. Τώρα τι να πώ, αν το κάθε περιφερειακό γραφείο κάνει τα δικά του δεν το γνωρίζω.
GIANNIS9480 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως μπορεί να κάνει ανανέωση βιβλιαρίου κάποιος μισθωτός όταν ο εργοδότης του δεν έχει εξοφλήσει τις εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ????
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (edited) Δυστυχώς μόνο με καταγγελία του εργοδότη του (με ό,τι αυτό συνεπάγεται...). Αλλιώς του το δίνεις και του λες "κόψε το σβέρκο σου και θεώρησέ το μου ΤΩΡΑ γιατί αρρώστησα" (έχουν "τρόπους" οι περισσότεροι και θεωρούν). Edited Ιανουάριος 26 , 2012 by tpanag
Patrick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 τελικα εκεινη η διευκολυνση για το 2012 πηγς απατη???
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Οσο ισχύει το λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ τόσο ισχύει και η διευκόλυνση.....
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Η ασφάλιση της γυναίκας μου στο ΙΚΑ λήγει στις 29.02.2012, οπότε αποφάσισα να τη γράψω στο ΤΣΜΕΔΕ (δεν είχα και άλλη επιλογή) Μάζεψα σχεδόν όλα τα χαρτιά πλην της οριστικής διαγραφής από το ΙΚΑ, η οποία θα δοθεί από 01.03.2012 και μετά. Πήρα τηλ για να κλείσω ραντεβού. Πάρε τον Απρίλιο να σου κλείσουμε για τον Ιούλιο μου είπαν. Μα δε θέλω να αλλάξω βιβλιάριο, να βγάλω νέο θέλω. έχουμε κίνηση λόγω αλλαγής. Μα αυτό σας λέω ότι θα μείνει κάποιος ανασφάλιστος για 4 μήνες στην καλύτερη. Σας είπα τον Απρίλιο για ραντεβού. Μετά από αυτά, περιμένετε να μπορέσουν να εφαρμόσουν την "τόσο πολύπλοκη" διαδικασία που μας περιέγραψε στο πρώτο post ο ikaros?
tpanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δηλαδή τα νέα μέλη που πρόκειται να εγγραφούν σε λίγες εβδομάδες μετά τις εξετάσεις του ΤΕΕ, θα παραμείνουν χωρίς υγειονομική περίθαλψη για μήνες; Επειδή έχουν "κίνηση λόγω αλλαγής"; Πάνε καλά;
ssouanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Μωρέ ας πάρει το χαρτί της διαγραφής από το ΙΚΑ και τσαμπουκά θα πάω να το βγάλω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα