ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (edited) Δεν χρειάζεται να κάνεις αίτηση στο ΤΕΕ. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα (όσες φορές θέλεις). Για ΔΕΔΟΤΑ μάλλον κατηγορία 3.... (δεν είναι όμως βέβαιο ακόμα). Edited Δεκέμβριος 13 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
PANARAPH Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ ΙΑΣΟΝΑ!!
sandra3gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 σε περίπτωση μεταλλικής κατασκευής (τέντες αθηναϊκού τύπου με αντηρίδες που προεξέχουν του εξώστη), σε ποια κατηγορία ΔΔΤ ανήκει η περίπτωση?στην 1?
martha1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 σε τριοροφο κτιριο με ισογειο καταστημα και δυο οροφους κατοικια προκειται να γινει τακτοποιηση για την επενδυση οψεων με πετρα.χρειαζεται δεδοτα? σε ποια κατηγορια?
agiannis78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Ρε παιδιά, υπάρχει ΔΕΔΟΤΑ???? Δημοσιεύθηκε δε ΦΕΚ??? Αν βάλω αυτό το αρχικό του ΟΑΣΠ, θα έχω πρόβλημα????
nikolaras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Μα τι κάνουν εκει στο Υπουργείο και δεν ολοκληρώνουν μια δουλειά ?Τόσο δύσκολο είναι τέλος πάντων ? Να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε.
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Τελικά μόνο εγώ δεν αγχώνομαι για το ΔΔΤ ??? Τι στο δι@ολο... που ζω???
χαιδω Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 και εγώ δεν ασχολούμαι μέχρι να βγει κάτι επίσημο!
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Ε μα... Να κάθομαι δλδ τώρα, να κάνω - ψάχνω - υποθέτω - κλπ και κάποια στιγμή κατά το καλοκαίρι να βγουν και να πουν... ΑΚΥΡΟ !!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δεν ασχολούμαστε μέχρι ότου "γνωμοδοτήσει" το ΥΠΕΚΑ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα