treloepistimonas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Να κάνω μια ερώτηση... Σε περίπτωση που οικόπεδο εντός οικισμού εφάπτεται στο ένα όριο με αύλακα πλάτους 1 m μπορεί το κτήριο να κολλήσει στο όριο αυτό η θα πρέπει να αφεθεί απόσταση...
takisxrono Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Πάντως εγώ σε ερώτημα που έκανα για αντίστοιχη περίπτωση προς την οικία πολεοδομία και αυτή το μεταβίβασε στην περιφέρεια για να απαντήση, απάντησαν ότι θα αφήσω απόσταση στην προβολή του κτιρίου που έχει κτιστεί με γοκ 73 και όχι σε όλο το όριο.
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 μήπως θα μπορούσες να μας το σκανάρεις; διότι είναι πολύ σημαντικό σβήσε τα προσωπικά σου στοιχεία
Kakos_lykos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Είμαι περίεργος για το ερώτημα και την απάντηση ? Κάτι δεν μου ταιριάζει !
salpigoal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 takisxrono θα ησουν ευγνωμων αν εβρισκες την γραπτη απαντηση και την εβαζες. Εγω παντως αυριο, εχω ραντεβου με τον προισταμενο της πολεοδομιας για να ξεκαθαρισει το θεμα μια και καλη αν και ειμαι 99% σιγουρος πλεον (μετα απο πολυ ψαξιμο) οτι το Δ το αφηνεις απ το οριο του οικοπεδου και οχι απ το κτιριο. Οσο για τον συναδελφο που ρωταει για τον αυλακα, πιστευω οτι μπορεις να κολλησεις καθοτι το οικοπεδο θεωρειται αδομητο. Ο αυλακας ειναι απλως μια ''κατασκευη'' σε αυτο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα