OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 η αντισταθμιση που χει η νταικιν δεν ειναι σαν την κλασσικη ο εγκεφαλος εχει δυνατοτητα να προσαροζεται στις καμπυλες απο μονος του δε την ψαχνεις εσυ αυτα θα στα εξιγησουν οταν θα την σεταρουν εγω ειπα για τα στοιχεια αναγνωσης εξ θκρασιας και εσωτερικης να μην ειναι σε κανα χωλ που κλεινουν οι πορτες ( η εσωτερικη ) για τις φτερωτες ο βορρας δεν ειναι καλο αν και νομιζω πρεπει να χουν αντιπαγωτικο συστημα παντως αποφευγεται....
GPER Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ποιά είναι η μέγιστη θερμοκρασία νερού που μπορεί να φτάσει, για να ικανοποιήσει τη θέρμανση χώρου με κλασικά σώματα ? Το επιτυγχάνει με αντιστάσεις ή με ποιό άλλο τρόπο ? Τι cop δίνει σε αυτή την περίπτωση ? Σε τι κόστος κειμαίνεται ?
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ποιά είναι η μέγιστη θερμοκρασία νερού που μπορεί να φτάσει, για να ικανοποιήσει τη θέρμανση χώρου με κλασικά σώματα ? Το επιτυγχάνει με αντιστάσεις ή με ποιό άλλο τρόπο ? ΑΘ με αντιστασεις?.... δε γινεται οι αντιστασεις σε καποια μοντελλα υπαρχουν μονο στο μπαφερ σε περιπτωση που θες ζνχ ΤΩΡΑ απλα για να στρο δωσουν γρηγορα γυρισες σκ απο το χωριο εσυ και η 4μελη οικογενεια και η κορη εχει ραντεβου αμεσως να παει στο μαλλ και μετα κομμωτηριο..... εκει παει πασο η εξοικονομιση μπροστα στην οικογενιακη ειρηνη.... ο κοπ στις ΑΘ δεν ειναι σταθερος δινεται σε -7 -2 0 2 7 κλπ καλο θα τα ν να χουμε spf αλλα ειναι δυσκολο.....
GPER Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Σωστός οικογενειάρχης OTTO ! τους σκέπτεσε όλους. Ρώτησα αν γνωρίζεις πως ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους 70-85 °c, για τη λειτουργία των Θ.Σ. και όχι π.χ. ενδοδαπέδιας που είναι και ο καλύτερος τρόπος. Αν όχι με αντιστάσεις πως ? με "αντλίες θερμότητας" σε σειρά όπως κάπου άκουσα ? Τότε τι βαθμό απόδοσης έχουν - δίνουν ? (έστω για εξ.θερμοκρασία 7° που δίνουν όλες οι Α.Θ.) Υ.Γ. ευτυχώς (?) έχω αγόρι...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 (edited) χααχαχαχχα αν ηξερα την τεχνολογια που θα ναι πατεντα θα χα κανει εταιρεια εγω οχι παντως με ρευμα σε σειρα εχω ακουσει κ γω απλα δε μπορεις να χεις ολες τις πληροφοριες που θες για να κανεις εις βαθος κουβεντα Edited Νοέμβριος 11 , 2012 by OTTO_engine
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 βρηκα αυτο... θα το συζητησουμε σε λιγο γιατι ηρθε κοσμος ριχτου μια ματια αμα θες http://www.alfatehniki.com/altherma/altherma-lt/altherma-lt
GPER Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Ευχαριστώ, το είδα. Κόστος ? άλλες εταιρείες ? όποτε και όποιος μπορέσει ... γιατί καλό το internet, αλλά με τις επισκέψεις γνωρίζεις και κόσμο ....
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 εταιρειες daikin - samsung χαμηλων - LG - delonghi ισως οχι ινβερτερ αυτες θυμαμαι
zxr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 @OTTO διαβασα οτι στο υπεκα ζητανε για αντλια θερμοτητος SPF. και εντασσονται στο προγραμμα μονο οσες ειναι με SPF 3.3 και πανω. επισης επειδη δεν εχει γινει διευκρινηση για το SPF μπορει να ζητησουν το COP να ειναι 3.3 και πανω. Η altherma hi temp 14kw που θελω να βαλω εχει cop 3 στους 7βαθμους εξωτερικη θερμ. υπαρχει περιπτωση να μην μπει στο εξοικονομω?
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (edited) ανθρωπε εχω κανει 12 πεα για εξοικονομω..... και μπορω να πω πως ειναι μονο πονοκεφαλος απο τα 12 τα 8 ειναι για αντλιες οταν το ψαχνα οντως εχεις δικιο ζητουν spf αλλα δεν ειναι ευκολος συντελεστης και οντως ζητουν κοπ πανω απο 3,3 ισως κ 3,2 δεν ειμαι σιγουρος το σιγουρο ειναι οτι ειναι που ναι μπαχαλο το εξοικονομω και τσακωνεσαι με υπαλληλους αν δεν πιανει και αυτο το οριο σκεψου μονος σου λαβε υποψη οτι αυτο με το κοπ στα 3.3 3.2 τεσπα ειναι ανεπισημοεπισημο ...... καταλαβες? Edited Νοέμβριος 12 , 2012 by OTTO_engine 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα