albert Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Συμφωνώ με την Κατερίνα, είχα παρόμοια περίπτωση άδεια και κατασκευή του '73-'74. Είναι λίγο στον αέρα όσον αφορά τα υφιστάμενα ή αυθαίρετα έρκερ, που όμως ήταν κτιριοδομικά αποδεκτα μεχρι το 1985.
v.pet Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Καλημέρα, απ΄την άλλη όταν αυθαίρετο ερκερ βρίσκεται πάνω νομίμως υφιστάμενο έρκερ εντός πρασιάς, θεωρητικά νομιμοποιείται σωστά?
kostavros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 ετσι πιστευω και εγω v.pet.λογικα θα ειναι παραβαση υπερβασης δομησης και αν ειναι και σε πρασια και παραβιαση σε πρασια
v.pet Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Ακριβώς έτσι το υπολόγισα κι εγώ, ευχαριστώ για την απάντηση.
vivien Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 τι μπορουμε να προτεινουμε λοιπόν στον πελατη εφοσον αν δεν το κατεδαφισει δεν μπορει σε καμία περιπτωση να παρει βεβαιωση; μπορουμε να τακτοποιησουμε αυτο που τακτοποιειται, και για το υπολοιπο που είναι εντος του ευρους του εξωστη να δηλωσουμε οτι ειναι αυθαιρετο,δεν δυναται να τακτοποιηθει και θα κατεδαφιστει; στη δικη μου περιπτωσει το τμημα αυτο ειναι 0,29 τμ!! και ας πουμε οτι γινεται αυτο, για την κατεδαφιση και για το 'συμαζεμα' στις σωστες διαστασεις χρειαζεται καποια αδεια; δεν βγαζω ακρη!!! βοηθεια!
kostavros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 αν ειναι για 0,29 τμ. αστο δε θα σου πει κανεις τιποτα.θα εισαι λογικα και μεσα στο οριο ανοχης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα