tsak1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Αρα το πρόβλημα είναι ότι τρέχει κάποιο πρόγραμμα που έχει δεσμεύσει την πόρτα 80. Τρέξε το συνημμένο, δες ποιο πρόγραμμα κάνει τη ζημιά και απενεργοποίησέ το. xampp-portcheck.rar
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 (edited) Inzaghi δες εδω http://www.apachefriends.org/f/viewtopic.php?p=116257 Arcturos πιθανως εχεις το ιδιο προβλημα. Aiche ξεκινα νεο θεμα για εφαρμογη σε rapidq καθως εδω συζηταμε για το συγκεκριμενο. Αν και ειμαστε προφανως ανοιχτοι σε αποψεις οτι λες αφορα νεα εφαρμογη σε αλλη πλατφορμα δηλαδη αλλο θεμα. Edited Μάρτιος 3 , 2012 by Sw0rdf1sh 1
tsak1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Με λίγα λόγια, κλείσε το skype ή άλλαξε την πόρτα του.
arcturos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Πιστεύω ότι έχω διαφορετικό πρόβλημα από τον Inzaghi το Apache και MySql τρέχουν κανονικά χωρίς πρόβλημα Πέρα από αυτό εγώ τρεχω το localhost και όταν κάνω εισαγωγή δεδομένων στο test (άδειος φάκελος ) βλέπω σχεδόν όλα του la_kenakv2 . αλλά δεν έχω δικαίωμα δημιουργία νέας βάσης δεδομένων ώστε να τρέξω κανονικά το πρόγραμμα. >
arcturos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 tsak1 arcturos έχεις ΡΜ. ? τι είναι ΡΜ συγνώμη δεν καταλαβαίνω Πώς μπορώ να ανεβάσω φώτο δεν τα εχω καταφέρει τα δοκίμασα όλα Αν μπορεί κάποιος ας μου πεί ευχαριστώ
tsak1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Επάνω δεξιά έχει ένα φάκελλο αλληλογραφίας. Είναι τα προσωπικά σου μηνύματα. Για ψάξε λίγο και τα λέμε.
aiche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Το xampp 1.7.4 με Control Panel Version 2.5 δεν έχει τα πλήκτρα Port-Check, Shell και Setup. Έχει όμως δύο άλλα πλήκτρα: το Service και το Status. Δοκίμασε το πλήκτρο Status.
miltos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Πώς μπορώ να ανεβάσω φώτο δεν τα εχω καταφέρει τα δοκίμασα όλα Υπάρχει περιγραφή στις οδηγίες 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Ενταξει, τα καταφερα και το ετρεξα τελικα.... Ευχαριστω οσους βοηθησαν... Παντως το ιδιο το προγραμμα μου βγαζει κατι errors τρεχοντας το
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Αν σας βγαζει λαθη εδω... http://sourceforge.net/p/lakenak/discussion/general/thread/2c5d0dfe/4399/ 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα