Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Πρόκειται για ρύθυμιση του xampp η οποία εμφανίζει λάθη (τα οποία πρακτικά δεν νοούνται ως λάθη): http://sourceforge.net/p/lakenak/discussion/general/thread/2c5d0dfe/?limit=50#4399 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spapako Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 καταρχήν άπειρα μπράβο και από μένα για την προσπάθεια και κυρίως για τη δημιουργία ενός ανοιχτού λογισμικού με δωρεάν διάθεση προς όλους. Ότι και να πω είναι λίγο... Στο ερώτημα τώρα. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση, αλλά στην τελευταία έκδοση (v 3.1) παρατηρώ ότι μου βγάζει λάθος αποτελέσματα στη σκίαση από ορίζοντα για την περίοδο της ψύξης. Έχω εγκατεστημένη και τη v 2.83, η οποία μου βγάζει τα σωστά αποτελέσματα. Μπορεί να το τσεκάρει και κάποιος άλλος? Για παράδειγμα, με προσανατολισμό 75, τοίχο 3μ, εμπόδιο στα 5μ με ύψος 7μ, προκύπτει γωνία 47,73 και σκιασμός από ορίζοντα: Fhor,h = 0.63 (σωστό) και Fhor,c= 0.54 ενώ το σωστό είναι 0.66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 (edited) Το επιβεβαιώνω το πρόβλημα. Αφορά μόνο την έκδοση 3 και μετά. Εκεί δημιουργήθηκαν κάποιες functions νέες για τις σκιάσεις για να εμφανίζονται οι συντελεστές σκίασης κατευθείαν όσο πληκτρολογούμε τα δεδομένα χωρίς να αλλάζει η σελίδα. Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Η λύση βρίσκεται στο αρχείο: kenakv3/includes/functions_skiaseis.php Στη γραμμή 878 (άνοιξέ το με το Notepad++ να σου μετράει και τις γραμμές) άλλαξε το όνομα της μεταβλητής από $f_c72_toixoy σε $f_c72 Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση. Μου ξέφυγε μάλλον από κάποιο copy-paste στον κώδικα. edit: Διορθώθηκε και στο github. Edited Ιούνιος 9 , 2013 by Sw0rdf1sh Link to comment Share on other sites More sharing options...
spapako Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 άψογος! Το διόρθωσα Σε ευχαριστώ πολύ συνάδελφε και για άλλη μια φορά πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Αντιμετωπίζω πάλι πρόβλημα με μία νέα εγκατάσταση σε WinXP (τι γίνεται με την περίπτωση μου, δε μπορώ να καταλάβω) Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε από το PrtScn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Φταίει η ρύθμιση για τα open tags. Δες εδώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasiskastoria Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 (edited) καλησπέρα και από εμενα. καταρχήν να πω ένα τεράστιο μπράβο(το οποιο είναι είναι ένα τίποτα μπροστά στο έργο)σε όλους τους δημιουργούς και σε όλα τα μέλη που συμμετέχουν. μόλις τώρα μυριστικά το open source και έμεινα :shock:!! θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως είμαι και μέλος τις ΕΛ\ΛΑΚ με αρχάριες γνώσεις προγραμματισμού αλλα έμπειρος στην κατασκευή έργον...θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή να δω και εγώ αν μπορώ να βοηθήσω στην περαιτέρω ανάπτυξη....και πάλι μπράβο..... Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε επεξεργασία από την ομάδα συντονισμού. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis Edited Σεπτέμβριος 1 , 2013 by Gousgounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (edited) savvas31 εαν είσαι στη σελίδα σύνδεσης (θεωρώ οτι έχει εγκατασταθεί η βάση) οι έτοιμοι κωδικοί βρίσκονται από κάτω. Είτε βάζεις ως username/password: admin/admin είτε demo/demo. Αυτά για να έχεις πρόσβαση στις σελίδες. Αν θες να πας και στο μενού ΜΕΛΕΤΗ προφανώς πρέπει να επιλέξεις και μελέτη αφού κάνεις login. Απέτυχε η εύρεση στη βάση ή δηλώσατε λάθος βάση: Table 'labros_kenakv3.users' doesn't exist καμιά ιδέα? * το βρήκα....thanks Edited Σεπτέμβριος 13 , 2013 by antnatal Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (edited) μου βγάζει αυτές τις ειδοποιήσεις (warnings) σε διάφορες καρτέλες ενώ από κάτω οι λειτουργίες φαίνονται κανονικά. πάει κάτι λάθος??? Edited Σεπτέμβριος 13 , 2013 by antnatal Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 http://www.michanikos.gr/topic/26135-kenak-freeware/page-8?do=findComment&comment=413348 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα