slygnos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 καλημερα!!!! δλδ περαιωμενες υποθεσεις του 3843 (100 τ.μ.) μπορουμε να τις ξαναυποβαλλουμε με 4014 (θα υποβαλλω πλεον πιο πολλα τ.μ.δλδ 100 (τα παλιά) +30νεα τ.μ.)? το ξερουμε με σιγουρια ? απο που προκυπτει?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Τα ήδη καταβληθέντα πρόστιμα σε ποιά φάση της διαδικασίας τα καταχωρούμε? .............. Αφού πληρωθεί το παράβολο προχωράς τη δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή αφού σε ρωτήσει αν πληρωθεί εφάπαξ ή με δόσεις.τότε ανοίγει το κουτάκι και μπορείς να γράψεις τα πληρωμένα παλιά πρόστιμα. δλδ περαιωμενες υποθεσεις του 3843 (100 τ.μ.) μπορουμε να τις ξαναυποβαλλουμε με 4014 (θα υποβαλλω πλεον πιο πολλα τ.μ.δλδ 100 (τα παλιά) +30νεα τ.μ.)? το ξερουμε με σιγουρια ? απο που προκυπτει? Ν4030 άρθρο 51 4. Στην παράγραφο 11 του άρθρου 24 του ν. 4014/2011 το εδάφιο «Καταβληθέντα ποσά προστίμων ανέγερσης και διατήρησης, δυνάμει άλλων διατάξεων, συμψηφίζο- νται με το ποσό του ενιαίου ειδικού προστίμου» αντικα- θίσταται ως εξής: «Καταβληθέντα ποσά προστίμων ανέγερσης και διατή- ρησης, δυνάμει άλλων διατάξεων, καθώς και καταβληθέ- ντα ποσά ειδικών προστίμων διατήρησης, συμψηφίζο- νται με το ποσό του ενιαίου ειδικού προστίμου.» Εδώ σου δίνει το δικαίωμα να ενταχθείς και αφού έχεις μπει πρώτα στον 3843
Megapad Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Αφού πληρωθεί το παράβολο προχωράς τη δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή αφού σε ρωτήσει αν πληρωθεί εφάπαξ ή με δόσεις.τότε ανοίγει το κουτάκι και μπορείς να γράψεις τα πληρωμένα παλιά πρόστιμα. Αν γίνεται έτσι νομίζει πως στις πιο πολλές περιπτώσεις ΔΕΝ κερδίζεις τιποτα γτ τα παράβολα που πληρώνεις με τον 4014 είναι πολύ μεγάλα! Για να φέρω ένα παράδειγμα: Έστω υπόγειο 60 τμ τακτοποιημένο με το 3843 έχει πληρώσει 3000 ευρώ, αν τώρα με το 4014 τακτοποιήσει αλλά 20 τμ που είναι εκτός εγκεκριμένου όγκου και πληρώσει άλλο ενα 500αρι για ξεμπάζωμα, τότε το πρόστιμο μπορεί να βγαίνει για όλα ένα 3000 θα πρέπει ομως να πληρώσει 1000ευρώ παράβολο τα οποία ΔΕΝ θα πάρει πίσω!!!!!! Συγχρόνως από 40 χρόνια θα γίνει 30 χρόνια η τακτοποίηση τους!!!!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Ναι δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις δε συμφέρει.
gtho Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Για διορθώσεις σε δηλώσεις αυθαιρέτων: ΤΕΕ, κ. Παναγιωτόπουλος 210.3221.772 IAΣΟΝΑ όντως μπορούν να σου επαναφέρουν την δήλωση από κατάσταση οριστικής σε προσωρινή υπαγωγή? το έχεις δοκιμάσει?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δε χρειάζεται να ρωτάς τον Ιάσωνα, πάρε κατυθείαν το τηλ για να μάθεις στα σίγουρα.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 IAΣΟΝΑ όντως μπορούν να σου επαναφέρουν την δήλωση από κατάσταση οριστικής σε προσωρινή υπαγωγή? το έχεις δοκιμάσει? Όχι, δεν το έχω δοκιμάσει. Υποθέτω όμως ότι, σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούν να το κάνουν. Το ορθότερο είναι αυτό που αναφέρει ο συνάδελφος Manolis.gon.
Iphi Ps Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Από προσωπική ¨εμπειρία¨ σας λέω ότι διορθώνουν από τα κεντρικά του ΤΕΕ. Εμένα μου σβήσανε τους συμψηφισμούς και μου επαναφέρανε τη δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή κ έγραψα ότι το λάθος έγινε λόγω παρερμηνείας του νόμου. Μην ψάχνετε καν τον Παναγιωτόπουλο. Στείλτε fax στα κεντρικά και σας εξυπηρετούν εντώς βδομάδας. (Εγώ μίλησα με τον Παναγιωτόπουλο κ μου είπε ότι με ένα fax λύνετε το θέμα μου.) Ελπίζω να σας βοηθήσουν κ εσάς.
ArisF Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Από σχέδιο νόμου, Άρθρο 51, παράγραφος 12, δ. Επιτρέπεται να υποβληθεί αίτηση υπαγωγής στο άρ- θρο 24 του ν. 4014/2011 (Α΄ 209) για χώρους για τους ο- ποίους έχει υποβληθεί φάκελος για την υπαγωγή στο άρθρο 5 του ν. 3843/2010 και για τους οποίους δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υπαγωγής. Στην περίπτωση που υποβληθεί αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 24 του ν. 4014/2011, σύµφωνα µε το προηγούµενο εδάφιο, τα πο- σά του παραβόλου και των δόσεων του ειδικού προστί- µου, που έχουν καταβληθεί σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 3843/2010, συµψηφίζονται µε το πο- σό του ενιαίου ειδικού προστίµου του άρθρου 24 του ν. 4014/2011, σύµφωνα µε όσα ορίζονται στο άρθρο 24 παρ.11 του ν. 4014/2011. Είστε σίγουροι ότι και τα περαιωμένα συμψηφίζονται? 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Εγώ, για τα περαιωμένα με τον 3843 δεν είμαι σίγουρος. Πιστεύω πως όχι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα