vicky12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω πως μπορώ στο autocad να φτιαξω το μονογραμμικο ενος φωτοβολταικού πως θα βρω τις ασφαλειες και τι ασφαλειες θα βαλω στη πλευρα του dc και τι στη πλευρα του ac? υπαρχει καποιο υπόδειγμα μελέτης σε αρχειο autocad να μου στείλετε? ευχαριστω πολυ!!!
vicky12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 εστω αν ξερει καποιος που θα μπορουσα να μαθω για αυτο ... σε καποια βιβλιογραφια?
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Υπαρχει topic με βιβλιογραφια για φωτοβολταικα.Για αρχη απ'οτι καταλαβα πρεπει να μαθεις να κανεις μελετη φωτοβολταικης εγκαταστασης οποτε θα βρεις αρκετα βιβλια γι'αυτο.
billlllll Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Για το ηλεκτρολογικό υλικό που είναι διαθέσιμο καθώς και ενδεικτικά ηλεκτρολογικά σχέδια μπορείς να κοιτάξεις και στους καταλόγους εταιρειών όπως η ΑΒΒ και η Schneider Electric για φωτοβολταϊκά συστήματα. Πριν πας εκεί όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις-μάθεις πως να κάνεις μια σωστή μελέτη για ένα φωτοβολταϊκό σύστημα.
vicky12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές σας, επειδγ θέλω να ασχοληθώ με τα τωτοβολταικα συστήματα προσπαθώ να προμηθευτώ και να ενημερωθω ωστε να εχω γνώση επι του θέματος. Εχω ασχοληθεί στη πρακτική μου σε εταιρεια μου εκανε μελετες αυτο που έμαθα ειναι να κάνω χωροθετήσεις,πιστεύετε οτι εαν με προσωπικό διαβασμα καποιος με λίγη εμπειρία μπορεί να ανταπεξέλθει η χρειάζεται οπωσδήποτε εμπειρία.?
streetas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 (edited) αν περιμένεις βοήθεια απο παλιό κάηκες.Καμιά συμβουλή απο εδώ μέσα αν κολλήσεις κάπου και προχωράς Ξεκινάς, ψάχνεσαι και σιγά σιγά θα βρεις/βρούμε τον δρόμο.Εφόσον έκανες και πρακτική κάποια βασικά τα ξέρεις Edited Ιανουάριος 14 , 2012 by streetas
george_RES Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Ξεκινα το διαβασμα κ το ψαξιμο για αρχη κ μετα ζητας επισημανσεις.. Μην βασιζεσαι μονο στα σχεδια που θα βρεις, αλλα προσπαθησε κ μεσα απο την δικη εμπειρια να κρινεις ποια ειναι η καλυτρεη λυση βαση με αυτα που εσυ γνωριζεις κ θεωρεις σωστα.. Το θεμα με το ηλεκτρολογικο κομματι των φ/β εξαρταται απο εσενα, τι εννοω, αναλογα με το ποσες συστοιχιες θα επιλεξεις ΕΣΥ να εχεις, τι ειδους inverter, εαν ή οχι θες πολλαπλα κουτακια διακλαδωσεων ή οχι, προστασια κλπ. τι θεωρεις εσυ σαν καλυτερη λυση. Οσο αφορα τις ασφαλειες αυτα υπαγορευονται απο την μελετη που θα συνταξεις εσυ κ μονο εσυ, ενα μπουσουλα θα βρεις σιγουρα
vicky12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας και ευχομαι οτι καλυτερο για το καθένα απο εμας!
aiche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 Αν ψάξεις στο forum θα δεις ότι συνάδελφοι με εξειδικευμένες γνώσεις και πλούσια εμπειρία έχουν προτείνει πολύ καλές διπλωματικές εργασίες για τα Φ/Β συστήματα.
vicky12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 aiche ευχαριστω πολυ γενικα ειμαι στο ψαξιμο οσο μπορω η αληθεια ειναι οτι μεσα απο εδω εχω βοηθηθει αρκετα..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα