Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωδια Υψηλης Τασης - Νομιμοποιηση?


Recommended Posts

Καλημερα σε ολους

ο πελατης μου εχει βγαλει αδεια για αποθηκη 160τ.μ. (που υφισταται) ενω στο οικοπεδο του διερχονται καλωδια υψηλης τασης, κατι που δεν εχει σημειωθει στο τοπογραφικο απο τον μηχανικο που εβγαλε την αδεια. Στην περιπτωση που γινει αυτοψια απο την αρμοδια πολεοδομια θα κριθει αυθαιρετη η αποθηκη. Μηπως γνωριζει καποιος συναδελφος σχεδιο δρασης για νομιμοποιηση? ο 4014 με καλυπτει με καποιο τροπο?

ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως αν ρωτηθεί πρώτα η ΔΕΗ , έστω και γενικά, τι είδους δουλεία έχουν τα συγκεκριμένα καλώδια στην περιοχή αυτή, κα ιαναλόγως πράττεις.Πάντως αν υπάρξει θέμα τότε ίσως να υπάρχει και θέμα ακύρωσης αδείας (αν δεν υπάρχει χώρος στο γήπεδο άλλος εκτός δουλείας ώστε να θεωρηθεί απλώς αυθαίρετη η θέση του)

Link to comment
Share on other sites

Κάτω και πέριξ των καλωδίων υψηλής τάσης σε απόσταση 20μ. εκατέρωθεν από τον άξονα τους (αν θυμάμαι καλά), θεωρείται δεσμευμένη περιοχή (Μανώλη έχω την εντύπωση ότι σε ορισμένες περιοχές υπάρχει και απαλλοτρίωση, όχι απλά δουλεία) από το Υπουργείο Βιομηχανίας συνήθως, δεν νομίζω να μπορείς να τακτοποιήσεις αν είσαι μέσα στην 40μετρη αυτή λωρίδα...

Link to comment
Share on other sites

Ο νόμος πάντως δεν την εξαιρεί αυτή την περίπτωση, οπότε αν σκεφτούμε πως ότι δεν απαγορεύεται -επιτρέπεται τοτε γιατί να μην μπορεί να τακτοποιήσει.Βέβαια αν υπάρχει (ή όχι) πεδίο κάτω από τα καλώδια είναι θέμα του ιδιοκτήτη να το τσεκάρει και να δει αν επιθυμεί να μένει εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.