leo_zen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Μου αρέσει η βεβαιότητά σου, γιατί πρωί πρωί σήμερα δευτεριάτικα αντιμετώπισα αυτό το κλασσικό "θέλω να σου κάνω τη ζωή δύσκολη" υφάκι υπαλλήλου πολεοδομίας "αααα, δεν ξέρω αν θα ψηφιστεί, αυτή τη στιγμή όμως είστε εκπρόθεσμοι".
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 καλημερα και απο μενα.. σε δικια μου περιπτωση εχω ακομα 4 δοσεις να πληρωσω..απο την τραπεζα μ ειπε η υπαλληλος οτι δε μπορω να πληρωσω την ιδια μερα 4 δοσεις ξεχωριστα (πχ 4*50 € ).. μπορω σιγουρα να δωσω πχ 200 ευρω για να μην πηγαινω καθε μερα ή οι παλαβοι στην πολεοδομια θα μου ζητησουν 10 διαφορετικα παραστατικα; χαζη ερωτηση αλλα γτ να το διακινδυνεψουμε;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Πλήρωσε την ίδια ημέρα σε 4 διαφορετικά υποκαταστήματα.
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 εγώ όταν ήταν ακόμα μέσα στην ημερομηνία, είχα πληρώσει π.χ 2Χ50=100Ε σε ένα παραστατικο και μάλιστα τρείς διαφορετικούς μήνες το έκανα αυτό. Δεν μου είπε τίποτα κανείς ότι δεν επιτρέπεται. Εχω κάνει πατάτα? Αν θυμάμαι καλά στο υπεκα κιόλας η ανακοίνωση έλεγε ότι δινεται παράταση 'ως 31/1/2013 σε οποιοδήποτε εναπομείναν ποσό.
mkara Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 (edited) Πλήρωσε την ίδια ημέρα σε 4 διαφορετικά υποκαταστήματα. παλι δε θα γινεται...αφου ειναι κοινο συστημα στην ιδια τραπεζα..πρεπει να παω 4 διαφορετικες μερες μαλλον...απλα δεν ξερω αν μπορω και ολα μαζι.. λογικα katrmp δεν εκανες πατατα...ετσι κι αλλιως αυτοι το ποσο θελουν να δουνε οτι εξοφληθηκε.. Edited Ιανουάριος 16 , 2013 by mkara
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δοκιμάστε το! Γίνεται! Και για να βεβαιωθείτε (να είστε απολύτως σίγουροι ότι, δεν θα ...χαθούν τα χρήματα), κάντε μεταφορά ποσών (κάθε μια δόση ξεχωριστά) από άλλον τραπεζικό λογαριασμό, ακόμα και δικό σας (για να υπάρχει λογαριασμός απόρριψης).
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 λογικα katrmp δεν εκανες πατατα...ετσι κι αλλιως αυτοι το ποσο θελουν να δουνε οτι εξοφληθηκε.. θα είναι απίστευτο να έχεις πληρώσει με χίλια ζόρια και αφού μία μέρα αντί για χ ποσό κατέβαλες 2χ δηλαδη ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ (και όχι 0.5χ ή 0.7χ) να μην μπορέσεις να περαιώσεις.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!!!!
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Συναδελφοι καλησπερα τελικα η αποπληρωμη των δοσεων του 3843 μπορει να γινει μεχρι 31/1/2013? Σημερα δεν μου δεχτηκαν περαιωση σε πολεοδομια γιια μια κατοικια με αποπληρωμενες ολες τις δοσεις μεν αλλα με δοση μετα τις 28/10/2012 δε.Μου ειπαν οτι εισαι εκπροθεσμος.Υπαρχει κατι επισημο?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα