pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 http://stereosi.blogspot.gr/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=4
Mπομπ ο Μάστορας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Σήμερα που μίλησα με πολεοδομία Θέρμης Θεσσαλονίκης, με περισσή ευγένια μου είπανε. 1. Δεν έχουμε καμία οδηγία από το Υπουργείο για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής της 31/05/2013 2. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το νέο νόμο. 3. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το αν κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος. 4. Δεν μπορώ να σας προτείνω τι να κάνετε γιατί θα ήταν καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Μου ευχήθηκε στο τέλος και "καλή ευκολία" και είμαι και εγώ ακόμα διστακτικός στο να πληρώσω για κάτι το οποίο δεν ισχύει αυτή τη στιγμή μετά την πρωτόδικη αποφαση του ΣτΕ.
salpigoal Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δε νομίζω να ισχύει τέτοια προσάυξηση... Ν.4014/2011, Άρθρο 24, Παρ.8γ... Τωρα τι πραγματικα θα ισχυσει ενας Θεος ξερει...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Σήμερα που μίλησα με πολεοδομία Θέρμης Θεσσαλονίκης, με περισσή ευγένια μου είπανε. 1. Δεν έχουμε καμία οδηγία από το Υπουργείο για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής της 31/05/2013 2. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το νέο νόμο. 3. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το αν κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος. 4. Δεν μπορώ να σας προτείνω τι να κάνετε γιατί θα ήταν καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Μου ευχήθηκε στο τέλος και "καλή ευκολία" και είμαι και εγώ ακόμα διστακτικός στο να πληρώσω για κάτι το οποίο δεν ισχύει αυτή τη στιγμή μετά την πρωτόδικη αποφαση του ΣτΕ. Μια χαρά σου τα είπανε..... Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λένε....
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 (edited) Μια χαρά σου τα είπανε..... Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λένε.... Και δεν είναι απίθανο να απάνταγαν τα ίδια ακόμη και να είχαν οδηγίες, ενημερώσεις κλπ.! Edited Μάιος 29 , 2013 by gp1 1 1
sonja_k Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Και δεν είναι απίθανο να απάνταγαν τα ίδια ακόμη και να είχαν οδηγίες, ενημερώσεις κλπ.! Άσχετο με το topic αλλά άκουσα σήμερα την εξής κουβέντα από υπάλληλο Πολεοδομίας "Να κάτσετε να διαβάσετε και οι μηχανικοί κανένα νόμο και καμία εγκύκλιο και να μην τα περιμένετε όλα από εμάς..."
nikos sk Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Με λίγα λόγια με αυτά που μας είπε ο Καλαφάτης μας συμφέρει να μήν τρέξουμε να αποπληρώσουμε τις δόσεις του 3843 μέχρι την 31/5 και να περιμένουμε αν καταλάβα καλά...δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τις δόσεις του 3843 έτσι???...ακόμα και μετά την καταλητική ημερομηνία 31/5 !!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Αρκεί να είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να πληρώσουν (πιθανότατα αρκετά παραπάνω χρήματα) και να ενταχθούν στον καινούργιο νόμο. Ναι τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Άσχετο με το topic αλλά άκουσα σήμερα την εξής κουβέντα από υπάλληλο Πολεοδομίας "Να κάτσετε να διαβάσετε και οι μηχανικοί κανένα νόμο και καμία εγκύκλιο και να μην τα περιμένετε όλα από εμάς..." Περνάς ωραία δλδ εκεί που πηγαίνεις. Έχετε χαβαλέ. Να μας πεις σε ποια ΥΔΟΜ πηγαίνεις να ερχόμαστε και εμείς να το ρίξουμε και εμείς στον σορολόπ.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Ένας δικός μου πλήρωσε: 1. χθες το βράδυ (22:00) μέσω ebanking 2. όλο το ποσό που απέμενε (7-8 δόσεις) με μία κατάθεση. Για φάπες με βλέπω στην ΥΔΟΜ όταν πάω για περαίωση... Του είπα μόνο να πάει τη Δευτέρα το πρωί στην ΕΤΕ να του σφραγίσουν την κίνηση, αν γίνεται να φαίνεται ότι καταχωρήθηκε την 31.05... Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα