OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 (edited) χαχαχαχχααχχαχαχαχαχα +1 ( αυτο το λενε καποιοι "κριση πανικου" ) Edited Φεβρουάριος 11 , 2014 by OTTO_engine
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Ενώ αλλιώς θα είχε μεγάλη διαφορά...Βάλε εκεί επιχρισμένο λες και θα το δει κανείς..... Μην πανικοβάλεσαι....
bajohn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Καλησπέρα.. έχω την εξής περίπτωση. Ιδιοκτήτης έχει διαμέρισμα και έχει συμφωνήσει να το ενοικιάσει για γραφείο. Ωστόσο δεν έχει γίνει εγκατάσταση του ενοικιαστή και η απορία είναι η εξής: βγάζω ΠΕΑ για κατοικία ή για γραφείο? Ο ιδιοκτήτης θέλει για κατοικία. Θα έχω πρόβλημα σε αυτό? Γιατί μετά μπορεί μέσα στη δεκαετία να το νοικιάσει σαν κατοικία ξανά ή να χαλάσει η συμφωνία και να μην γίνει ποτέ γραφείο. Ευχαριστώ!
nick_61 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Θα βγάλεις ΠΕΑ για ότι βλέπεις όταν επιθεωρείς. Πιθανές μελλοντικές διαφορετικές χρήσεις δεν σε αποσχολούν. 2
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Θα συνεννοηθεις με τον ιδιοκτητη Αν σου ζητηθει ως γραφειο, ως γραφειο θα το βγαλεις. Αν σου ζητηθει ως κατοικια, ως κατοικια θα το βγαλεις. Αν δεν υπαρχει επιλογη, στη διακριτικη σου ευχερεια να το βγαλεις ειτε ως τη χρηση που ΘΑ παρει ειτε ως τη χρηση που εχει τωρα Δε θα σε πει κανενας τιποτα...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δε θα σε πει κανενας τιποτα... φιλαρακι απο σαλονικα εισαι? βασικα για την χρηση γραφειο - σπιτι παντα υπηρχε θεμα...... ρωτα τον ιδιοκτητη το μισθωτηριο που θα κανει γιατι θα ναι να χει ομως παρει τουλαχιστον προκαταβολες μη του ξεμεινει τσαμπα αλλιως οτι βλεπεις
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Καλησπέρα.. έχω την εξής περίπτωση. Ιδιοκτήτης έχει διαμέρισμα και έχει συμφωνήσει να το ενοικιάσει για γραφείο........Ο ιδιοκτήτης θέλει για κατοικία. Αφού έχει συμφωνήσει???? Αλλά μάλλον ξέρει ότι άλλο τιμολόγιο έχουν τα τριτογενή και κάνει το κορόιδο... :mrgreen: 1
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 (edited) εισαι τσακαλος μεγαλος πες του αν παει το συμφωνητικο ως γραφειο τοτε γραφειο βγαλτο 2,5ε/τμ πλεον φπα Edited Απρίλιος 15 , 2014 by OTTO_engine
bajohn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2014 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.. το ξεδιάλυνα αρκετά.
fotinoula Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 καλημέρα συνάδελφοι μια απορία.Μου ζητείται να κάνω το πρώτο μου ΠΕΑ σε κτίριο προ του 55 στο οποίο υπάρχει υπόγειο ,ισόγειο και όροφος που είναι κατοικία.Εμένα μου ζητείται για το ισόγειο το πιστοποιητικο που θα λειτουργεί ως κατάστημα.(παλαιότερα λειτουργούσε ως ειρηνοδικείο).Μπορώ να εκδόσω πιστοποιητικό μόνο για το ισόγειο που μου ζητήθηκε?Ανεξάρτητα αν έχει γίνει σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών?Επίσης οι αμοιβές για τα καταστήματα από οτι έχω διαβάσει είναι στα 2.5 ε/τμ και το ελάχιστο 300 ευρώ?Δλδ αν είναι 70 τμ το κατάστημα η αμοιβή δεν είναι 175 ευρω αλλά 300?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα