dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 καλημέρα συνάδελφοι μια απορία.Μου ζητείται να κάνω το πρώτο μου ΠΕΑ σε κτίριο προ του 55 στο οποίο υπάρχει υπόγειο ,ισόγειο και όροφος που είναι κατοικία.Εμένα μου ζητείται για το ισόγειο το πιστοποιητικο που θα λειτουργεί ως κατάστημα.(παλαιότερα λειτουργούσε ως ειρηνοδικείο).Μπορώ να εκδόσω πιστοποιητικό μόνο για το ισόγειο που μου ζητήθηκε?Ανεξάρτητα αν έχει γίνει σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών? Ναι Επίσης οι αμοιβές για τα καταστήματα από οτι έχω διαβάσει είναι στα 2.5 ε/τμ και το ελάχιστο 300 ευρώ?Δλδ αν είναι 70 τμ το κατάστημα η αμοιβή δεν είναι 175 ευρω αλλά 300? Ναι 300 + ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Το ΠΕΑ γιατί θα χρησιμοποιηθεί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotinoula Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (edited) θα χρησιμοποιηθει για ενοικιαση με χρηση ιατρειου Edited Μάιος 5 , 2014 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Άρα όπως τα λέει ο dib παραπάνω στο #241....με είχε προλάβει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 @ nick_61 Σ' έφαγα πάνω στη στροφή :-) +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Καλημέρα συνάδερφοι, μια απορία έχω, για ενοικίαση χώρου για χρήση σαν αποθήκη φαρμάκων απαιτείται Π.Ε.Α.; Έχω την εντύπωση ότι για αποθήκη δεν απαιτείται απλά μήπως λόγω των φαρμάκων υπάρχει κάποια διαφοροποίηση; Στο μισθωτήριο θα πρέπει να αναγράφεται ξεκάθαρα η χρήση σαν αποθήκη φαρμάκων για να δικαιολογηθεί πιθανή μη απαίτηση Π.Ε.Α. ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Σαν συμπλήρωση στο προηγούμενο από ότι κατάλαβα είναι σαν υποκατάστημα φαρμακευτικής για εμπορία, αποθήκευση και διανομή φαρμάκων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Αν είναι για αποθήκευση όχι δεν απαιτείται. Για εμπορία ναι αν πουλάει λιανικά στο χώρο, για χοντρική πώληση οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Λιανική σίγουρα όχι, οπότε είτε χονδρική είτε απλα αποθήκευση και διανομή λογικά δεν χρειάζεται... Ευχαριστώ dib! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 καλησπέρα, ο πελάτης επεστρεψε από λογιστή με άλλον τιτλο επιχείρισης.... ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ για αυτό χρειάζεται ΠΕΑ ή όχι δεδομένου ο΄τι στην ουσία το χονδρικό εμπόριο γίνεται με έδρα αποθήκη κατά κανόνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα